Dana Sota: Secretele frumuseții fără vârstă

Dana Sota ne-a împărtășit secretele frumuseții.
13.05.2021 | Bianca Poptean

Într-una din emisiunile CSID.RO Live, Dana Sota ne-a povestit care sunt secretele unui trup sănătos și un chip luminos așa cum este ea, la 57 de ani. Iată secretele de frumusețe ale Danei Sota!

Dacă ar fi să rezumăm toată experiența pe care o are Dana Sota, pasiunea pentru frumusețe, sănătate și antiaging pe care a avut-o dintotdeauna este în top. Această pasiune a determinat-o să încerce nenumărate terapii și tratamente pe propria piele, fapt ce a făcut-o să arate atât de bine la 57 de ani. Iar toate aceste lucruri le-a făcut din tinerețe. Și-a creat un stil de viață sănătos, echilibrat, disciplinat. De la 30 de ani, Dana Sota a avut grijă la alimentație, la sport – pe care l-a practicat constant și consecvent încă de la acea vârstă. Mai mult, a avut o grijă specială pentru partea emoțională în sensul că a s-a cunoscut mai bine, a învățat ce-i place și ce nu, ce anume o face să se simtă împlinită. Pentru că acest lucru se reflectă, așa cum mărturisește Dana, de la sclipirea din ochi până la sănătatea întregului organism. Odihna și hidratarea sunt și ele extrem de importante pentru menținerea sănătății corpului și pentru o stare de bine.

Dana Sota crede foarte mult în prevenție

Dana a început să ia suplimente alimentare. Este important să previi îmbătrânirea și degradarea celulară luând suplimentele potrivite necesităților organismului tău. Din momentul în care începi să te informezi, de atunci începe procesul de reparare și regenerare. Dana Sota ne-a mărturisit că de la 30 de ani a început să ia și antioxidanți sub îndrumarea unui medic naturopat care a consiliat-o în călătoria ei antiaging.

Tratamente faciale

Dana a încercat mai multe tratamente faciale: de la câteva înțepături de Botox pentru relaxarea musculară și atenuarea ridurilor, la radiofrecvență sau tratamentul PRP, produsele injectabile de tipul acidului hialuronic ( pentru a readuce hidratarea în anumite zone ale tenului),