Cum l-a cucerit Ramona Bădescu pe soțul ei?

Invitată în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Ramona Bădescu a povestit despre cum l-a cucerit pe soțul ei, Fabio.
  • Publicat:

Invitată în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Ramona Bădescu a povestit despre cum l-a cucerit pe soțul ei, alături de care are un băiat în vârstă de 3 ani.

Actrița în vârstă de 54 de ani a învățat arta culinară de la mama ei. Întrebată dacă acest interes mai este prezent și în ziua de astăzi, când femeile sunt preocupate de carieră și nu au timp să stea în bucătărie, mai ales pentru a-și seduce bărbatul, vedeta a spus „eu cred și sper că totul este o roată care se întoarce. Bineînțeles, trăim în timpuri în care dăm un telefon și ni se aduce pe masă tot ce vrem”.

Ramona Bădescu a povestit cum l-a cucerit pe soțul ei, Fabio, cu un gest la care nici nu se aștepta.

„Crede-mă că eu pe Fabio l-am cucerit, în primul rând, prin a pregăti un lucru și o masă la care el nu se aștepta. Pentru el era normal ca eu să chem, să comand, lucru care pentru mine este absurd. Atunci când gătești ceva, în acea mâncare pui suflet, uimești pe cineva care nu mai este obișnuit. Într-adevăr, în zilele actuale, găsești de toate (…) Dacă vrei să cucerești pe cineva, fă-i un lucru făcut de mâna ta și atunci o să rămână surprins. Dar nu-l învăța tot timpul”, a spus actrița în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”.

Urmărește interviul integral pe canalul de Youtube Ce se întâmplă, Doctore?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult