Cum alegi tipul de mascara potrivit?

În arsenalul de cosmetice al unei femei cel mai apreciat produs este mascara. Dar cum îl alegem? Clasic sau waterproof?
  • Publicat:

În arsenalul de cosmetice al unei femei cel mai apreciat produs este mascara. Dar cum îl alegem? Clasic sau waterproof? Hai să te ajut să iei o decizie rapidă.

Tipuri de mascara și cum le alegem

Mascara Waterproof este opțiunea ideală pentru persoanele care se confruntă cu lăcrimarea excesivă a ochilor și, pe lângă asta are o formulă mai puternică ce menține curbura și volumul genelor. Partea mai puțin plăcută? Nu se recomandă folosirea zilnică din cauza formulei care usucă genele și le face să fie mai fragile. Se îndepărtează destul de greu, motiv pentru care se recomandă un demachiant pe bază de ulei.

Mascara clasică, în schimb, poate fi folosită zilnic pentru că are o formulă mai ușoară care nu afectează sănătatea genelor. Se îndepărtează rapid cu orice demachiant sau doar cu apă călduță, dar la fel de bine ne putem ruina machiajul dacă ne prinde ploaia sau dacă ne frecăm la ochi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult