BrainMap, cea mai complexă investigație non-invazivă pentru creier

Afecțiuni neuropsihice, stres, probleme de concentrare și memorie și chiar boli degenerative precum Alzheimer, toate se pot identifica prin BrainMap.

Invitate în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Diana Nemeș, Terapeut Neurofeedback, Medic Primar și Psiholog Clinician, Terapeut Bowen, Psihoterapeut Integrativ, Competențe în Homeopatie și Etică Medicală și Alina Robu, Terapeut Neurofeedback, Psiholog clinician, Psihoterapeut Integrativ, Hipnoterapeut au abordat un subiect fascinant. Este vorba de o analiză spectaculoasă prin care se pot identifica la nivelul creierului problemele la care suntem predispuși sau tulburările care există deja.

Afecțiuni neuropsihice, stres, probleme de concentrare și memorie și chiar boli degenerative precum Alzheimer, toate se pot identifica prin BrainMap. Aceasta este cea mai complexă investigație non-invazivă pentru creier din lume, ce colectează și procesează date din peste 80.000 de puncte ale creierului.

Ulterior, specialiștii pot recomanda un plan personalizat de terapie Neurofeedback plus, bazat pe unicitatea creierului, pentru a repara și îmbunătăți zonele afectate ale creierului. Vorbim despre o metodă unică în Europa, disponibilă doar in cadrul Institutului BrainMap Neuroscience.

Invitatele noastre ne spun că oricine poate să efectueze această hartă a creierului pentru a se cunoaște, chiar și din curiozitate, pentru a identifica predispozițiile care se pot transforma în boală în viitorul apropiat sau îndepărtat.

Cum decurge analiza BrainMap?

Se face o monitorizare a encefalogramei, cu ochii închiși, apoi cu ochii deschiși. Mai apoi, se obțin informații legate de tot ce se petrece în creier. Ca vârstă, în terapia Neurofeedback, limita inferioară de vârstă este 2 ani, deoarece pacientul trebuie să stea nemișcat 6-7 minute.

Casca de Neurofeedback este folosită ca instrument de măsurare a activității electrice de la nivelul creierului.

Urmărește interviul integral pe canalul de Youtube „Ce se întâmplă, Doctore?”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult