Cum arată frigiderul soților Gadola: ”sfânta slănină” nu lipsește

Soții Gadola au fost invitații lui Adrian Artene în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene, unde au descris cum arată frigiderul lor și ce alimente consumă.
  • Publicat:

Sorin Gadola, unul dintre fondatorii festivalului UNTOLD, și soția acestuia, Diana, au fost invitații lui Adrian Artene în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene, unde au descris cum arată frigiderul familiei și care sunt alimentele nelipsite din bucătăria soților Gadola.

„Eu gătesc acasă și nu gătesc mult, mai ales în perioada asta. Avem legume proaspete, legume de sezon, fructe de sezon, sfânta slănină, ouă de casă, unsoare, pâine cu maia”, a spus Diana, soția fondatorului UNTOLD.

„Urmărim fiecare sezon. Acum că-i vară, din abundență tot ce a zis Diana. Tot ce apare”, a completat Sorin Gadola.

Soții Gadola menționează că toate produsele le achiziționează de la producători locali, cu certificat organic sau săteni care sunt pasionați de cultivarea produselor. De asemenea, tot ce consumă caută să fie cât mai naturale și nestropite.

Sorin este fiul omului de afaceri Ştefan Gadola. Recunoscut pentru viața sa tumultoasă, Sorin a decis să se schimbe total în momentul în care a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Primul lucru pe care l-a făcut după ce a întâlnit-o pe Diana, cea care avea să îi devină soție, a fost să renunțe la anturajul său toxic.

Susținut de Diana, s-a întors cu fața către Dumnezeu, a îmbrățișat credința și, totodată, a început un stil de viață sănătos. Rețeta lui: mișcare zilnică, mâncare sănătoasă și… rugăciuni.

Urmărește interviul integral pe canalul de Youtube.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult