Biorezonanța Asyra: cum funcționează și ce beneficii are

Dr. Mihai Pascu, medic specialist cu experiență în ozonoterapie și biorezonanță Asyra, ne-a explicat cum funcționează și ce beneficii are.
  • Publicat:

Continuăm să descoperim terapiile din portofoliul Embrace Holistic Healing Spa, din cadrul Casa Timiș, iar de data aceasta, cea care ne-a atras atenția este Biorezonanța Asyra. Dr. Mihai Pascu, medic specialist cu experiență în ozonoterapie și biorezonanță Asyra, ne-a explicat cum funcționează și ce beneficii are.

Biorezonanța Asyra este o formă avansată de testare energetică și terapie, care se bazează pe principiile medicinei energetice pentru a identifica dezechilibrele din organism. Sistemul Asyra măsoară reacțiile bioenergetice ale corpului la diverși stimuli, oferind o analiză detaliată a stării de sănătate.

Sistemul Asyra este capabil să detecteze sensibilitățile alimentare, deficiențele de vitamine și minerale, problemele legate de organe și sisteme, precum și o gamă largă de condiții de sănătate. Prin feedback-ul imediat pe care îl oferă, Biorezonanța Asyra permite personalizarea terapiilor pentru a sprijini echilibrul și vindecarea naturală a corpului.

Urmărește integral interviul cu Dr. Mihai Pascu pentru a descoperi cum funcționează sistemul Asyra și ce beneficii are.

Descoperă AICI și beneficiile Thai Massage, ca abordare holistică pentru well-being.

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult