Azi nu uita de tine! | Pastila de psiho

Azi nu uita de tine, de cine ești, ce ai reușit, cât de minunat ești! Da, da, ai auzit bine. E important să îți reamintești cât mai des aceste lucruri! Viețile noastre se desfășoară pe repede înainte, cu prea multe responsabilități și proiecte de dus la bun sfârșit. Colega noastră, Bianca Poptean, psiholog, ne recomandă ca chiar în acest moment, când te uiți la acest video, să iei o scurtă pauză și să asculți aceste lucruri.

Ești îndeajuns de bun exact așa cum ești aici și acum! Nu e nevoie să dovedești nimic nimănui! Chiar dacă ai fost învățat că trebuie să demonstrezi și să fii validat din exterior, azi, oprește-te și spune-ți că ești minunat așa cum ești!

E în regulă să te odihnești! E în regulă să iei o pauză și să respiri. Corpul și creierul tău au nevoie de asta! Chiar dacă, poate, ți s-a spus că odihna și pauzele înseamnă că ești leneș, acum ar fi momentul să schimbi această credință limitativă!

Sentimentele și emoțiile tale contează! Nu aștepta să ți le valideze altcineva! Chiar dacă cei din jur nu cred că emoțiile tale sunt importante, ele sunt, așa că nu le da crezare celor care spun asta!

Meriți să îți îndeplinești visele! Așa că nu renunța la ele.

Atunci când totul devine prea stresant, e în regulă să iei o pauză! Nu trage de ine, nu te epuiza, nu-ți consuma resursele.

Cere ajutor, e în regulă să faci asta! Dă-le voie celor din jur să te ajute. Nu înseamnă că ești slab sau neajutorat. E chiar o manifestare de curaj!

Fii recunoscător pentru cine ești și ceea ce ai realizat deja! Fă o listă cu 3 lucruri pentru care ești recunoscător și citește-o cât de des poți. Astfel îți vei aminti cât de multe ai reușit în viața asta!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult