Armando Lungu: beneficiile antrenamentelor „Animal Flow”

Despre antrenamentele animal flow ne povestește Armando Lungu, fitness coach, dar și care sunt beneficiile acestui tip de antrenament.

Sportul nu implică doar alergatul pe bandă sau antrenamentele cu greutăți. Există numeroase stiluri pe care le putem adopta pentru a face mișcare și mai ales pentru a ne simți bine. În fond, este vorba de cum ne dorim să ne îmbunătățim calitatea vieții. Despre antrenamentele animal flow ne povestește Armando Lungu, fitness coach, dar și care sunt beneficiile acestui tip de antrenament.

Animal Flow, un combo de micșări la sol

„Conexiunea cu pământul, cu natura, are foarte multe beneficii: scade cortizolul, nivelul stresului, am spus doar unul. Animal flow este un concept care cuprinde exerciții de capoeira, care este o formă de mișcare, un stil de dans luptă, combină jiu jitsu brazilian, break dance-ul, tot ce înseamnă exerciți cât mai aproape de sol. Sunt mai multe combinații de yoga, pilates”, explică Armando Lungu.

Oricine poate practica acest tip de antrenament, de la copii, până la adulți.

„Ca beneficii, partea de mobilitate te ajută foarte mult, pentru că este un antrenament funcțional care lucrează mai multe articulații și grupe musculare în aceeași mișcare. De exemplu, dacă te pui într-o poziție de animal flow, deja ai stabilitate în anumiți mușchi, articulațiile tale se întind puțin și automat creezi beneficii”, ne explică fitness coach-ul.

Pentru a descoperi beneficiile reale, urmărește integral materialul video pe Ce se întâmplă, Doctore?

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Raluca Neagu
Raluca Neagu

Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.

citește mai mult
Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras