Andreea Săvulescu, tratamente pentru însănătoșirea sinelui: Acceptă-te! Iartă-te! Iubește-te!

Andreea Săvulescu a fost invitată în podcastul Altceva cu Adrian Artene, unde au vorbit despre tratamentele pentru însănătoșirea sinelui.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Invitată în podcastul Altceva cu Adrian Artene, Andreea Săvulescu, psihoterapeut, vorbește despre tratamentul pentru însănătoșirea sinelui, dar și despre rețeta „Acceptă-te! Iartă-te! Iubește-te!

„Toate acestea sunt repere cumva. Rețeta este personalizată pentru fiecare om în parte, dar în linii mari este important să facem asta. Să ne privim, să ne vedem, să învățăm să ne acceptăm așa, cu vulnerabilitatea noastră, cu „slăbiciunile noastre”, să ne iubim, să fim blânzi cu noi, să avem compasiune față de noi înșine, să le exersăm cu propria persoană ca mai apoi să putem să o facem și cu ceilalți”, explică psihoterapeutul.

Întrebată care ar putea fi instrumentele care ne-ar putea ajuta să ne cunoaștem, Andreea Săvulescu spune că putem începe să ne punem întrebări despre noi, pentru că prin aceste întrebări reușim să ajungem la noi.

Urmărește interviul integral cu Andreea Săvulescu pe canalul de Youtube Altceva cu Adrian Artene.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Andreea Săvulescu - Psihoterapeut
Andreea Săvulescu este psiholog clinician cu drept de liberă practică, psihoterapeut de formare cognitiv comportamentală, coach pentru femei şi autor al cărţilor „Trăieşte autentic! Descoperă secretul fericirii” şi „Ziua în care m-am iubit cu adevărat”. "Îmi place să scriu. ...
citește mai mult