Vitamina D combate efectele imbatranirii la nivelul ochilor

Vitamina D reduce efectele imbatranirii la nivelul ochilor si imbunatateste vederea, sustin oamenii de stiinta de la Biotechnology and Biological Sciences Research Council, Statele Unite.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Vitamina D combate efectele imbatranirii la nivelul ochilor
Vitamina D combate efectele imbatranirii la nivelul ochilor

Vitamina D reduce efectele imbatranirii si imbunatateste vederea, sustin oamenii de stiinta de la Biotechnology and Biological Sciences Research Council, Statele Unite.

Ei au facut cercetari pe soareci de laborator, iar rezultatele la care au ajuns spera sa poata fi extinse si la specia umana. In felul acesta, pe viitor am putea avea la dicpozitie o metoda simpla si ieftina de protectie a vederii: suplimentele cu vitamina D. Acestea ar putea preveni chiar si afectiuni mai grave decat slabirea vederii, precum degenerescenta maculara.

 

Sursa: Medicalnewstoday

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: