Fii fresh in primavara lui 2012, poarta culori vii!

De curand, designerul vestimentar Wilhelmina Arz si-a prezentat noua colectie primavara-vara numita “Imagine”. Au fost aduse in prim plan culori puternice, indraznete si materiale fluide.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Fii fresh in primavara lui 2012, poarta culori vii!
Fii fresh in primavara lui 2012, poarta culori vii!
De curand, designerul vestimentar Wilhelmina Arz si-a prezentat noua colectie primavara-vara numita „Imagine”. Au fost aduse in prim plan culori puternice, indraznete si materiale fluide.

Sursa de inspiratie a fost teatrul japonez traditional, Wilhemina Arz a creat pentru femeia care traieste intr-o lume deschisa, fara frontiere, femeia care calatoreste in timp si in sine: „Imaginati-va! Indrazniti a va imagina o femeie calatoare in timp si in sine. Traim intr-o lume deschisa, fara frontiere. Va invit sa visati cu ochii deschisi la ceea ce suntem si putem fi, dincolo de orice capcana a virtualului in limitele caruia pare a fi prizoniera viata! Visati, traiti, respirati la scara 1:1 in cea mai frumoasa calatorie, cea a fiecaruia dintre noi!”, a declarat autoarea colectiei „Imagine”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru desavarsirea tabloului si-au adus aportul Cristina Baltan – prin punerea la dispozitie a incaltamintei, Madalina Mocanu – cea care s-a ocupat de aranjamentele florale, coafura a fost asigurata de Laurent Tourette, iar machiajul de Alina Brailescu. De muzica s-a ocupat DJ Wanda. O prezenta inedita in show au fost „fantomele pozitive” din echipa lui Dan Puric, Vadim Rusu si Petru Cioban.


Fotograf: Alexandru Busuioc Photography
 
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc