Urban.ro te invită la un concert caritabil la Hard Rock Cafe!

Vita de Vie, Mihai Margineanu, Florin Chilian si Irina Sarbu isi unesc fortele pentru un concert caritabil la Hard Rock Cafe. Pentru Madalina si Cristi iubirea are pret: 100.000 de euro. Aceasta este suma de care au nevoie, pentru ca Madalina sa faca transplant de maduva in Italia in cel mai scurt timp.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Urban.ro te invită la un concert caritabil la Hard Rock Cafe!

Vita de Vie, Mihai Margineanu, Florin Chilian si Irina Sarbu isi unesc fortele pentru un concert caritabil la Hard Rock Cafe.

Pentru Madalina si Cristi iubirea are pret: 100.000 de euro. Aceasta este suma de care au nevoie, pentru ca Madalina sa faca transplant de maduva in Italia in cel mai scurt timp.

Madalina Neata este medic specialist la clinica Victor Babes, diagnosticata cu leucemie acuta mieloblastica. Pentru a strange banii necesari pentru transplant, Cristi, sotul Madalinei, impreuna cu prietenii si colegii, au demarat o campanie umanitara – Iubirea are Pret – pentru a construi cel mai scump martisor din lume si a-i salva viata Madalinei.

Din donatii si sponsorizari s-au strans pana in prezent peste 80.000 de euro, iar Madalina este pregatita pentru interventia care ii va salva viata. In prezent se afla internata in Bucuresti pentru o ultima cura de tratament, cea de consolidare inainte de transplant. Mai este nevoie de mai putin de 20.000 de euro pentru ca Madalina sa poata ajunge la clinica din Pescara imediat ce se va gasi un donator compatibil.

Toti cei care pot sa ajute sunt asteptati pe 18 martie la Hard Rock Café la ora 20.00, pentru un concert special cu Vita de Vie, Mihai Margineanu, Florin Chilian si Irina Sarbu.

Din vanzarea biletelor la concert si organizarea unor licitatii speciale il putem ajuta pe Cristi sa-i salveze viata sotiei lui.

Biletele pot fi cumparate online pe www.iubireaarepret.ro sau rezervate telefonic la 021.206.62.61 Accesul va fi posibil incepand cu ora 19.00. Mai multe informatii despre campanie: www.iubireaarepret.ro sau www.facebook.com/iubireaarepret

Donatii Online
https://secure.mobilpay.ro/buy-product/uf9per
Prin Pay Pal acceseaza www.iubireaarepret.ro/ajuta si foloseste butonul de donatii prin Pay Pal.Prin transfer bancar : Cont LEI deschis la BCR: Cod IBAN: RO85RNCB0072050458810001; Titular: Neata Cristian Mihail

Află mai multe detalii pe www.urban.ro!

Haideti la concert sa ii ajutam!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Amalia Enache preferă dieta Oshawa
Amalia Enache preferă dieta Oshawa
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân