Un elev a ajuns la spital, după ce a mâncat un sendviş primit la şcoală. Produsul era stricat și cu insecte în interior

  • Publicat:
Un elev a ajuns la spital, după ce a mâncat un sendviş primit la şcoală. Produsul era stricat și cu insecte în interior

Situație absolut halucinantă la o școală din Mehedinți! Un părinte a reclamat faptul că fiul sau a primit în cadrul programului Masă Sănătoasă, un sendviș stricat și cu insecte în interior. După ce ar fi consumat produsul, elevul s-ar fi ales cu toxiinfecție alimentară și ar fi ajuns de urgență la spital.

Produse stricate în cadrul programului Masă Sănătoasă

„Eu l-am văzut slăbit, galben la faţă şi l-am întrebat ce are. Copilul mi-a spus că a mâncat sendvişul la şcoală şi i-a fost rău.

La o jumătate de oră, a venit nepoata cea mare, de clasa a 8-a, povestindu-ne ea că o fată a găsit muşte în sendviş. Noi nu am crezut-o pe fată şi ea a adus sendvişul acasă. A vrut să îl dea la câine.

I-am spus să lase sendvişul să îl văd şi eu. Când l-am deschis era plin de muşte. Varză era stricată, mirosea”, reclamă tatăl elevului.

Viorica Pop, directoarea şcolii spune că din 180 de elevi, doar trei dintre aceştia au sesizat problema.

„La noi sendvişurile vin la ora 10, lucrăm în două ture. Imediat se distribuie la clasele mici, iar după aceea, la ora 12, la clasele mari.

Noi am sugerat copiilor să mănânce sendvişul, dacă vor să. mănânce, pentru că sunt unii că nu vor să-l mănânce, îl duceau acasă, pentru că în 6 ore cât se stă în casă, poate chiar 7 ore cât se stă lunea, este foarte cald în şcoală şi se alterează.

La 180 de copii, doar trei copii au sesizat lucrul acela”, spune Viorica Pop, director Școala Gimnazială Căzănești.

FOTO: Capturi Antena3
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân