Un bărbat de 31 de ani a decedat subit, deși medicii i-au spus că este perfect sănătos. De ce suferea, de fapt

  • Publicat:
Un bărbat de 31 de ani a decedat subit, deși medicii i-au spus că este perfect sănătos. De ce suferea, de fapt

O femeie este în stare de șoc, după ce singurul ei fiu a murit din cauza unei probleme cardiace, deși doctorii i-au spus că acesta nu are probleme de sănătate. A ajuns de mai multe ori la spital, dar medicii i-au ignorat simptomele! 

Bărbatul de 31 de ani a murit subit

Nathan Bryan a încetat din viață la vârsta de 31 de ani, deși a fost de nenumărate ori la doctori. Aceștia i-au spus că nu are nevoie de investigaţii suplimentare, dar a murit subit.

Presa internațională scrie că fiul lui Gill Ayling a decedat din cauza sindromului morții subite a adultului. Se pare că doctorii nu i-au descoperit la timp o afecțiune gravă. Sindromul morții subite a adultului (SADS) apare când o persoană suferă un stop-cardiac brusc fără o cauză. Nathan Bryan a fost găsit fără suflare în casa lui din Broughton, Lancashire.

De ce suferea, de fapt

GrimsblyLive relatează că Nathan ar fi putut să trăiască dacă un screening cardiac i-ar fi detectat problemele de sănătate la timp. Mama acestuia susţine că medicii nu au vrut să-i facă alte analize, în ciuda antecedentelor din familie. Nathan Bryan s-a stins din viață din cauza unei afecțiuni cardiace grave nediagnosticată de specialiști.

”Am întrebat dacă Nathan ar trebui să fie testat pentru ceva similar, dar ni s-a spus că nu este nevoie, deoarece nu a dat semne. Trei ani mai târziu, l-am găsit mort în casa lui. După ce ne-am împăcat cu moartea lui, am început să lucrăm cu o organizație de caritate, Cardiac Risk in the Young, pentru a face ca lucrurile de care Nathan avea nevoie să fie mai ușor accesibile. Este o modalitate grozavă pentru noi de a ajuta alte familii care se află într-o situație similară cu noi”, a precizat familia lui.

Sursa foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc