Un asistent medical din Dâmbovița a decedat fulgerător, sub ochii soţiei și copilului. Fusese la spital cu o zi în urmă

Moartea lui Robert, un asistent medical de 30 de ani, a șocat o țară întreagă.
  • Publicat:
Un asistent medical din Dâmbovița a decedat fulgerător, sub ochii soţiei și copilului. Fusese la spital cu o zi în urmă

Robert, un asistent medical din Dâmbovița, s-a stins din viață la doar 30 de ani. El a decedat în urmă cu câteva zile, după ce a căzut la pământ, în fața soției și a copilului. Din păcate, echipajele de urgență nu au mai putut să-l salveze! 

Asistent medical, mort la 30 de ani

Robert, un tânăr asistent medical, a murit fulgerător! Conform anchetei desfășurată de oamenii legii, bărbatul a fost la Urgențe înainte de a trece în neființă, acuzând dureri de cap, vărsături și amețeli. A fost trimis acasă, pentru că medicii nu i-au depistat nicio afecțiune.

Reprezentanții spitalului din Dâmbovița au precizat că analizele de sânge, ecografiile și radiografiile nu au depistat ceva în neregulă cu el.

Citește și: O femeie însărcinată a murit la spitalul din Bacău. Maria s-a plâns că are dureri crunte! Soțul ei face acuzații grave la adresa medicilor

La nici 24 de ore de când fusese la spital, lui Robert i s-a făcut rău în timp ce se afla lângă soție și copil. Echipajele de urgență ajunse la casa lui nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa acestuia. Colegii de muncă susțin că Robert muncea extrem de mult. Asistentul medical lucra la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Târgoviște.

Sursa foto: capturi Antena 3

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: