Turiştii, trataţi la cele mai înalte standarde în România

Recent a fost inaugurat Centrul de Excelenţă în Sănătate şi Turism, un concept ce susţine turismul de incoming, pe cel medical şi educaţional. Realizat la cele mai înalte standarde, acesta oferă servicii integrate de stomatologie pentru adulţi şi copii, implantologie orală, estetică dentară, chirurgie estetică şi plastică reparatorie, precum şi pachete avantajoase de turism.
  • Publicat:
Turiştii, trataţi la cele mai înalte standarde în România

Recent a fost inaugurat Centrul de Excelenţă în Sănătate şi Turism, un concept ce susţine turismul de incoming, pe cel medical şi educaţional.

Acest proiect unic în România, menit să transforme medicina într-un brand de ţară, a fost creat de Dr. Ionuţ Leahu, manager Dr. Leahu – Clinici Dentare, şi Răzvan Nacea, director general al agenţiei de turism Seytour.

Realizat la cele mai înalte standarde, acesta oferă servicii integrate de stomatologie pentru adulţi şi copii, implantologie orală, estetică dentară, chirurgie estetică şi plastică reparatorie, precum şi pachete avantajoase de turism.

„O echipă de peste 25 de medici români şi străini din Ungaria, Austria, Italia, Germania şi Spania se va asigura că pacienţii beneficiază de planuri de tratament personalizate, pentru afecţiuni dentare, estetice şi de medicină generală. Capacitatea clinicii în acest moment este de 12 pacienţi simultan. Acest proiect inovator va face din ţara noastră un brand în turismul medical, printr-o investiţie exclusiv privată. Costurile vor fi pentru străini cu 45 % mai mici decât în ţara lor”, precizează dr. Ionuţ Leahu.

Investiţia se ridică la 200.000 de euro. Pentru 2015, primul an de activitate, cei doi antreprenori estimază o cifră de afaceri de două milioane de euro. 

„Este un proiect prin care vrem să transformăm turismul medical în brand de ţară şi, implicit, să creştem turismul de incoming. Numărul turiştilor care se tratează în România s-ar putea dubla într-un an prin intermediul acestor servicii”, spune Răzvan Nacea, director general al agenţiei Seyour.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Senior Editor - Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și ... citește mai mult
Fii independentă!
Fii independentă!
Recomandare video
Acneea: cum apare, cum o influențează hormonii și ce soluții există