Tu ai dezlegat misterul frumuseţii feminine? Secretul se dezvăluie pe 8 martie…

Eleganţă, gingăşie, forţă sau rafinament, sunt doar câteva dintre cuvintele pe care le folosim atunci când încercăm să dezlegăm misterul feminităţii, dar mai presus de toate asociem feminitatea cu frumuseţea.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tu ai dezlegat misterul frumuseţii feminine? Secretul se dezvăluie pe 8 martie...


Eleganţă, gingăşie, forţă sau rafinament, sunt doar câteva dintre cuvintele pe care le folosim atunci când încercăm să dezlegăm misterul feminităţii, dar mai presus de toate asociem feminitatea cu frumuseţea.

Pe parcursul carierei sale, doctor Cristian Niţescu, medic primar chirurgie plastică şi estetică, a întâlnit multe paciente care au apelat la el în căutarea unui ideal de frumuseţe pentru a-şi construi încrederea în sine.

Astfel, în luna femeii, va demara campania “8 poveşti despre frumuseţe”, prin care îşi propune să aducă în discuţia publică această tematică, dincolo de mituri şi prejudecăţi.

Campania este lansată astăzi, pe 8 martie, şi adună sub umbrela sa 8 poveşti despre frumuseţe, scrise de 8 specialişti din diferite domenii ce lucrează zi de zi pentru a modela, a reda sau a contura liniile feminine.

La invitaţia doctorului Cristian Niţescu, se vor alătura campaniei fotograful Radu Sinisteanu, hairstylista Alina Cotta, designerul vestimentar şi de accesorii Anca Irina Lefter, medicul nutriţionist Luiza Pirvu, pictorul Mihail Coşuleţu, coach-ul Alex Gavriliu şi psihoterapeutul Andrei Hosciuc, pentru a dezvălui ce înseamnă, prin prisma carierei şi experienţei lor, portretul femeii.

“Voi cum vedeţi frumuseţea feminină? Cum o văd prietenii, părinţii sau iubitul vostru? Există un model de perfecţiune atunci când vorbim despre frumuseţe? Acestea, şi multe altele, sunt întrebările cu care pornim la drum pe 8 martie şi la care sper să găsim împreună un răspuns!” a declarat Dr. Cristian Niţescu, chirurg plastician cu peste 20 de ani în slujba frumosului.

Campania îşi doreşte să atragă atenţia asupra tabloului feminin pe care îl construim, dincolo de tiparele pe care le întâlnim în viaţa de zi cu zi. Partenerii campaniei vă invita să participaţi la rândul vostru la această dezbatere, să împărtăşiţi gândurile şi experienţele proprii.

Evenimentul este găzduit pe blogul şi pe pagina de facebook a doctorului Cristian Niţescu şi nu are o limită de locuri disponibile, aşa că sunteţi încurajaţi să vă invitaţi prietenii, părinţii, colegii şi chiar copiii să vorbească deschis despre ce înseamnă, de fapt, frumuseţea feminină.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”