Trucuri cool pentru cea mai hot vară în numărul de iulie GLAMOUR!

Ghidul complet al escapadelor de weekend, dieta minune care te ajută să pierzi toate kilogramele nedorite fără sacrificii şi cele 10 reguli de beauty pentru plajă: cu toate te aşteaptă în numărul de iulie GLAMOUR, de astăzi la toate chioşcurile de ziare.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Trucuri cool pentru cea mai hot vară în numărul de iulie GLAMOUR!

Ghidul complet al escapadelor de weekend, dieta minune care te ajută să pierzi toate kilogramele nedorite fără sacrificii şi cele 10 reguli de beauty pentru plajă: cu toate te aşteaptă în numărul de iulie GLAMOUR, de astăzi la toate chioşcurile de ziare.

Vedeta numărului de iulie GLAMOUR este Cameron Diaz, o tipă amuzantă şi cu picioarele pe pământ pe care am vrea să o avem pe speed dial!

Miss Diaz ne învaţă în acest material exclusiv GLAMOUR cum să flirtăm şi cum să trăim respectând codul nescris al fetelor. În plus, ea face câteva declaraţii de-a dreptul incendiare: „Iubesc femeile şi nu cred în gelozia feminină“, spune Cameron.

Lectura continuă cu un ghid complet pentru escapade de weekend pus la punct de editorii GLAMOUR. Prânzuri fabuloase, degustări de vinuri parfumate, lecţii de călărie într-un decor de basm sau privelişti ce par desprinse dintr-un film cu extratereştri: iată câteva locuri cool în care poţi să petreci un sfârşit de săptămână superrelaxat – Castelul Cantacuzino, Nana FarmVille şi Conacul dintre vii sunt doar câteva dintre ele.

Visezi la vacanţe petrecute sub soarele arzător? Atunci trebuie să citeşti Cele 10 reguli de beauty pentru plajă. Dacă nu te-ai pregătit în cel mai mic detaliu în lunile de până acum, stai liniştită – planul nostru expres te va ajuta să arăţi senzaţional în cel mai mic detaliu. Îţi şoptim doar atât: exerciţii cardio special create pentru tine, trucuri infailibile anticelulită şi secretele machiajului minimalist pe care trebuie să îl abordezi pe timpul verii.

Tot în GLAMOUR de iulie ne întrebăm Moda ne face fericite? Audrey Hepburn a trăit conform devizei: „fetele fericite sunt cele mai frumoase“, iar acum cele mai renumite topmodele, de la Cara Delevigne la Karlie Kloss, par să se ghideze după vorbele fashionistei iconice din anii 60.

Numărul de iulie GLAMOUR vine cu veşti excelente: există un plan cu care poţi să pierzi toate kilogramele nedorite. Şi care funcţionează, fără să te supună unei diete stricte. Inventată de doctorul Yoni Freedhoff, această „non-dietă“ a dat rezultate pentru 81% dintre pacienţii lui – şi da, le-a permis să mănânce ca nişte persoane obişnuite. Află totul despre ea în GLAMOUR de iulie.

Citeşte în acest număr şi despre Anatomia unei transformări… celebre: Miley Cyrus şi-a scurtat părul, şi-a tonifiat corpul, s-a descotorosit de haine – şi a spus adio etapei Hannah Montana. Îţi spunem povestea din culisele transformării ei radicale, de la antrenamentul secret creat special pentru ea de instructorul de Pilates, Mari Winsor la schimbarea de look pusă la cale de hairstylistul Chris McMillan.

Plus: lecţia de deco cu aer marin. Pentru cei care îşi găsesc liniştea doar în faţa valurilor albastre, pentru cei cărora le place nisipul auriu şi priveliştea romantică a vapoarelor, avem o singură sugestie: un decor 100% nautic.

Numărul de iulie GLAMOUR este din 30 iunie la toate chioşcurile de ziare la preţul de 7,90 lei.
Profită de oferta de abonare aici -> http://bit.ly/1r4HTIl

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân