Tatăl Rihannei, infectat cu COVID-19. Gestul disperat făcut de artistă

Tatăl Rihannei a fost infectat cu noul coronavirus.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tatăl Rihannei, infectat cu COVID-19. Gestul disperat făcut de artistă
FOTO: shutterstock / Tatăl Rihannei, infectat cu COVID-19. Gestul disperat făcut de artistă

Noul coronavirus nu iartă pe nimeni. Dacă în urmă cu o săptămână cântăreţul Enrique Iglesias a primit cutremurătoarea veste că tatăl lui vitreg a fost răpus de COVID-19, de data aceasta tatăl Rihannei a fost testat pozitiv cu coronavirus.

În vârstă de 32 de ani, RiRi este una dintre cel mai implicate vedete internaţionale în lupta cu epidemia de coronavirus. În urmă cu puţin timp, artista a dezvăluit că tatăl ei, Ronald Fenty, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. La primirea veştilor, artista a încercat să facă tot ce i-a stat în puteri pentru a-şi salva tatăl, deşi cei doi au avut numeroase divergenţe de-a lungul anilor. Cântăreaţa şi tatăl ei s-au judecat în urmă cu câţiva ani din cauza problemelor pe care Ronald le avea cu alcoolul, dar şi pentru că a încercat să se folosească de numele Fenty pe care Rihanna îl foloseşte pentru comania ei de lenjerie intimă şi produse cosmetice.

La doar 32 de ani, Rihanna, pe numele ei real Robyn Fenty, are o avere de 600 de milioane de dolari, iar pentru a-şi salva tatăl, artista a cheltuit o sumă generoasă pentru a-i achiziţiona un aparat de respiraţie mecanică asistată, notează Click.

Din cauza excesului de alcool, organismul tatălui ei este destul de slăbit, motiv pentru care artista i-a trimis cu avionul până în Barbados ventilatorul necesar şi o echipă de medici care să-l îngrijească. Primele semne cu care tatăl cântăreţei s-a confruntat au fost febra, durerile musculare şi tusea seacă. În mai puţin de 10 ore după ce tatăl artistei i-a spus în timpul unei conversaţii telefonice că are dificultăţi de respiraţie, RiRi i-a trimis aparatura şi echipajul medical, a declarat tatăl artistei pentru Daily Mirror, potrivit Click.

Pe lista vedetelor infectate cu noul coronavirus au fost menţionate Tom Hanks şi soţia lui, actorul Idris Elba, cântăreaţa Pink şi fiul ei în vârstă de 3 ani, Prinţul Charles, în vârstă de 71 de ani, premierul Britanic Boris Johnson şi mulţi alţii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Biorezonanța Asyra: cum funcționează și ce beneficii are