Tânără de 26 de ani moartă după ce și-a făcut lifting de fese în Turcia! „S-a încăpățânat să se opereze, deși toți i-am spus că nu e o idee bună” – Trei copii au rămas fără mamă

O femeie și-a pierdut viața după o operație de ridicare a feselor, făcută în Turcia.
  • Publicat:

O tânără de 26 de ani a decedat după ce și-a făcut lifting de fese în Turcia. După intervenția chirurgicală, medicii au decis să o externeze. Din nefericire, la câteva ore, femeia a ajuns la terapie intensivă în stare gravă. 

A murit după ce și-a făcut lifting de fese

Demi Agoglia, în vârstă de 26 de ani, originară din Salford, Greater Manchester, și-a pierdut viața după ce și-a făcut lifting fesier. Deși doctorii au crezut că operația a fost una cu succes, tinerei i s-a făcut rău după ce a fost externată.

Aceasta s-a plâns că nu se simte bine și a fost transportată de urgență la spital. Acolo, a fost băgată la terapie intensivă, dar a decedat după câteva ore.

Citește și: Tânăra obligată să își reînnoiască pașaportul din cauza numeroaselor operații estetice. Cum arăta înainte de ele FOTO

Ce s-a întâmplat cu tânăra de 24 de ani

În urma anchetei s-a aflat că Demi Agoglia a călătorit în Turcia după ce și-a făcut o intervenție dentară. Fratele ei Carl, în vârstă de 37 de ani, a declarat că familia și iubitul ei au încercat să o convingă să nu își facă liftingul, pentru că erau îngrijorați în ceea ce privește siguranța ei.

„Este tragic ce s-a întâmplat. Suntem pur și simplu în stare de șoc. Ea a mers la Istanbul pentru a face operația. Se dusese înainte pentru a-și face dantura. Nimeni nu a vrut ca ea să se ducă la operație. Dacă cineva se gândește să zboare în Turcia pentru o operație, aș spune să nu o facă! Nici măcar prietenul ei nu a vrut să o facă”, a spus bărbatul, sfâșiat de durere.

Familia tinerei, sfâșiată de durere

„Cred că va exista un raport al medicului legist acolo. Partenerul ei are nevoie de un certificat de deces înainte de a se întoarce acasă. Avea doar 26 de ani; nu ar fi trebuit să moară. Pur și simplu nu o faceți, este un risc atât de mare. Nu ar fi trebuit să o facă niciodată. A lăsat în urmă trei copii mici”, a mai completat fratele femeii, scrie Daily Mail. 

Demi Agoglia nu este singura britanică care a murit în urma unei astfel de intervenții estetice. Melissa Kerr, în vârstă de 31 de ani, a decedat după ce s-a operat la un spital privat din Turcia.

Sursa foto: Facebook Georgina Agoglia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân