Tânăra obligată să își reînnoiască pașaportul din cauza numeroaselor operații estetice. Cum arăta înainte de ele FOTO

O femeie a fost nevoită să-și schimbe rapid pașaportul din cauza intervențiilor chirurgicale suferite de-a lungul timpului.
  • Publicat:
  • Actualizat:

O femeie din Marea Britanie a fost obligată să-și reînnoiască pașaportul din cauza operațiilor estetice pe care și le-a făcut în ultimii ani. Când a vrut să călătorească peste hotare, tânăra a fost de nerecunoscut! 

Tânăra s-a schimbat total în urma operațiilor estetice

O femeie a fost nevoită să își schimbe rapid pașaportul din cauza intervențiilor chirurgicale suferite de-a lungul timpului. Joanne Prophet, originară din Marea Britanie, arăta total diferit înainte de operațiile estetice.

Tânăra în vârstă de 28 de ani, care este mama a doi copii, a mărturisit prin ce a fost nevoită să treacă de fiecare dată când voia să iasă din țară. Operațiile pe care le-a suportat au făcut-o să nu mai semene deloc cu cea din actul de identitate.

Citește și: Ea e Andrea în 2018, când era 100% naturală. Cum arată acum, după ce și-a cheltuit toate economiile pe 26 de operații estetice

Cum arăta înainte de intervențiile estetice

De fiecare dată când ajungea la aeroport, securitatea avea îndoieli asupra identității sale. În schimb, femeia nu consideră că s-a transformat prea mult și se declară mulțumită de cum arată acum. Tânăra a ajuns de mai multe ori pe mâinile esteticienilor pentru mărirea bustului și pentru rinoplastie.

Sursa foto: TikTok

A fost obligată să-și schimbe pașaportul

Pe Tik-Tok ea a spus adevărul din spatele transformării sale.

„Am fost băgată într-o cameră timp de aproximativ o oră și am fost interogată de șase bărbați turci. Așa că, evident, asta a fost o problemă masivă. Apoi, când am zburat înapoi la Manchester, a trebuit să se tot uite la poză. Mi-au spus că trebuie să o refac pentru că nu seamănă deloc cu mine și de aceea eram mereu oprită”, a povestit Joanne Prophet, conform Daily Mail.

Supărată, femeia din Marea Britanie a declarat că operațiile estetice au transformat-o într-o femeie frumoasă și nu regretă nicio clipă că a apelat la ele.

Joanne Prophet arată total diferit acum

Joanne Prophet și-a refăcut complet dantura cu ajutorul fațetelor și și-a redefinit bărbia și buzele cu ajutorul fillerelor. În plus, a apelat la injecții de dizolvare a grăsimii și stimulente pentru piele. De asemenea, extensiile de păr și genele false fac parte din rutina ei zilnică. Față de acum 10 ani, femeia este total schimbată!

@joanneprophetThat time i got interegated by 6 members of passport control 😅😅😅♬ original sound – Joanne Prophet

Sursa: Daily Mail

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: