Ea e Andrea în 2018, când era 100% naturală. Cum arată acum, după ce și-a cheltuit toate economiile pe 26 de operații estetice

Are o vârstă fragedă, dar în ultimii ani a trecut prin numeroase operații estetice, care au transformat-o radical.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Andrea Ivanova, supranumită femeia cu cele mai mari buze din lume, și-a cheltuit toate economiile pe cele 26 de intervenții estetice. Tânăra, originară din Bulgaria, și-a făcut numeroase injecții în buze. Deși medicii au avertizat-o că este cazul să se oprească, aceasta a declarat că este încântată de cum arată acum.

Andrea Ivanova, femeia cu cele mai mari buze din lume

Andrea Ivanova a cheltuit mii de dolari pentru a se transforma radical. Din 2018, bulgăroaica a trecut de nenumărate ori pragul medicului estetician, pentru a-și face injectări în buze. Când a decis să-și schimbe aspectul fizic, Andrea era doar o simplă studentă. Până la finalul lui 2019, ea a suferit 15 injectări în buze și a cheltuit mai mult de 3.500 de dolari.

A cheltuit sume enorme pentru a-și mări buzele în exces/ foto: instagram
A cheltuit sume enorme pentru a-și mări buzele în exces/ foto: instagram

Medicii esteticieni au avertizat-o că o dă în extrem, dar ea nu are de gând să se oprească aici. De Crăciun, ea vrea să apeleze din nou la intervenții estetice și speră să poată obține buze din ce în ce mai mari.

De fiecare dată când a ajuns la specialist, tinerei i s-au administrat 25 injecții cu acid hialuronic. Tânăra în vârstă de 24 de ani, din Bulgaria, i-a șocat pe internauți cu transformarea ei, însă blondina se declară mulțumită de aspectul fizic și mărturisește de ce a ales să arate așa

„Încă din copilărie am iubit-o pe Barbie și am visat să arăt ca o astfel de păpușă”, a spus Andrea Ivanova.

Citește și: Blonda transformată total de operațiile estetice. Și-a scos patru coaste și și-a pus silicoane gigant – Cum arată acum

La un pas de a se mutila

Cu toate acestea, Andrea Ivanova riscă să sufere accidente letale, putând să ajungă în posibilitatea de a-și pierde buzele și de a dezvolta răni, necroze și infecții grave la nivelul gurii, spun experții.

Tânăra a mărturisit că nu se teme de nimic și că își dorește în continuare să aibă buzele și mai mari. De asemenea, Andrea Ivanova a suferit și o intervenție chirurgicală pentru a-și mări bustul și pentru a-și schimba forma bărbiei și a maxilarului.

„Îmi plac buzele acum, mai mult decât înainte și mă simt foarte bine și foarte fericită cu ele pentru că, după mine, cu buzele mai mari arăt mai frumoasă”, a spus ea.

Pentru a putea să își injecteze și mai mult acid hialuronic în buze, medicii au sfătuit-o să aștepte cel puțin două luni între injectări.

Sursa: allthatsinteresting.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: