Blonda transformată total de operațiile estetice. Și-a scos patru coaste și și-a pus silicoane gigant – Cum arată acum

Tânăra și-a dorit o schimbare radicală, așa că și-a pus silicoane enorme și, în plus, și-a scos 4 coaste. Acum este cu totul altă persoană!
  • Publicat:

Sapphire Saint a cheltuit 72.000 de lire sterline pentru operații estetice. Tânăra influenceriță și model din Idaho, SUA, a dorit să obțină o înfățișare de păpușică, dar se pare că a cam exagerat cu intervențiile. Aceasta are șase operații la bust și și-a îndepărtat patru coaste. 

Blonda arată total diferit după operații estetice

Sapphire Saint, o tânără influenceriță din America, și-a cheltuit toată averea pe intervențiile estetice. În mediul online, aceasta face ravagii cu trupul ei sculptat la medicul estetician. Cei peste 50.000 de fani văd zilnic postări cu ea în care apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

În ultimii ani, tânăra a suferit numeroase operații, printre care o rinoplastie, implant la fund, lifting la ochi și nu mai puțin de șase intervenții la sâni, dintre care două nereușite.

Pasiunea pentru intervenții a început la scurt timp după ce s-a mutat în Los Angeles. Sapphire Saint a explicat că și-a găsit un loc de muncă bine plătit, așa că a dorit să-și schimbe complet înfățișarea. Din nefericire, ea a ajuns acum de nerecunoscut. În plus, a scos aproape 100.000 de dolari din buzunar pentru aspectul de păpușică.

sursa foto: instagram

A cheltuit o avere

„Înainte de mărirea sânilor, aveam o cupă A. Frații mei mai mici obișnuiau să mă tachineze, spunând că aș putea purta sutien pe spate pentru că eram complet plată. În mod ironic, mama m-a încurajat să-mi prima operație la sâni. A vrut să avem împreună această experiență, așa că a spus: «Hai să ne facem sânii împreună». Mereu am idolatrizat-o.”, a povestit modelul, potrivit Daily Star.

Citește și: „Desfigurată de intervenții estetice!” – Adriana Lima, răspuns la acuzațiile fanilor: „Mulțumesc pentru grijă! Așa arată o mamă obosită…”

A vrut să aibă silicoane uriașe

În doar un an de zile, Sapphire Saint a suferit 2 operații la sâni, ajungând să-și dubleze dimensiunea lor. Totodată, ea a recunoscut că primele operații au fost plătite de un iubit extrem de darnic.

 „Prima mea operație a fost plătită parțial de iubitul meu, care dorea să am un aspect fals, dar acum îmi finanțez singură operațiile estetice deoarece câștig mai mult.”, a mai spus tânăra.

După cum vă puteți imagina, rutina zilnică a lui Sapphire este departe de a fi obișnuită. Petrece chiar și 2-3 ore pe zi pentru a se machia și aranja.

Pe rețelele de socializare, fanii au putut observa și talia minusculă a blondinei. Sapphire a dezvăluit că și-a scos patru coaste, după ce a apelat la medicii din Tijuana, Mexic.

Citește și: Jennifer Love Hewitt, despre transformarea radicală de look: „Nu credeți tot ce vedeți”

Sursa: dailystar.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
BANC | Incendiu la spital
BANC | Incendiu la spital
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: