„Desfigurată de intervenții estetice!” – Adriana Lima, răspuns la acuzațiile fanilor: „Mulțumesc pentru grijă! Așa arată o mamă obosită…”

Supermodelul brazilian arată acum de nerecunoscut.
  • Publicat:

Adriana Lima, unul dintre cele mai apreciate modele Victoria’s Secret, a șocat pe toată lumea după ce a apărut la un eveniment monden. Vedeta a fost criticată că fața ei arată atât de umflată, din cauza intervențiilor estetice. 

Adriana Lima, desfigurată din cauza operațiilor estetice

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Adriana Lima era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume și unul dintre cele mai bine plătite modele de la Victoria’s Secret. Anii au trecut, iar bruneta s-a schimbat foarte mult. Fanii au criticat-o că arată diferit din cauza numeroaselor intervenții chirurgicale la care a apelat.

Fostul model, în vârstă de 42 de ani, a fost prezent la o premierea filmului ‘Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes’, la Los Angeles, unde a ales să poarte o rochie neagră, mulată, extrem de scurtă. Toții ochii au fost ațintiți, însă, asupra chipului său, care părea umflat și cu urme vizibile de lifting.

Cum arată fostul model la 42 de ani

Pe de altă parte, Adriana Lima a rupt tăcerea și le-a răspuns celor care cred că a apelat la operații estetice. Pe pagina sa de Instagram, a împărtășit un selfie cu ea și a explicat că așa arată o femeie nemachiată, care are grijă de copiii săi.

sursa foto: Profimedia

După ce a fost criticată de unii internauți, aceasta a decis să le dea peste nas tuturor. Ca să demonstreze că nu e desfigurată de intervenții, Adriana s-a pozat fără pic de machiaj.

„Aceasta este fața obosită a unei mame de fiică adolescentă, doi pre-adolescenți,  un bebeluș de 1 an care de abia începe să meargă și trei câini… vă mulțumesc că-mi purtați de grijă”, a scris ironic Adriana Lima, pe contul personal de Instagram.

„Cred că este foarte curajos din partea ei să fie atât de sinceră și deschisă cu privire la nesiguranța ei, pentru că este ceva cu care se luptă atât de multe femei, mai ales după ce nasc un copil.”, i-a scris un fan.

Citește și: Meryl Streep, împotriva operațiilor estetice: Schimonosesc trăsăturile, arată caraghios. Secretul de frumusețe al actriței la 74 de ani

Are trei copii

Adriana Lima a devenit mamă pentru a treia oară în 2022. Pe rețelele de socializare, bruneta a specificat că-și iubește corpul așa cum este după ce a născut. Celebrul manechin de 42 de ani a născut pe 29 august 2022 un băiețel sănătos, căruia i-a pus numele Cyan.

Citește și: Jennifer Love Hewitt, despre transformarea radicală de look: „Nu credeți tot ce vedeți”

„În fiecare zi trebuie să-mi reamintesc: „Ascultă, acceptă cine ești. Acceptă-ți corpul”. Este un corp de tranziție chiar acum, pentru că am avut un copil. Așa că tocmai ai creat viața. Este o mare binecuvântare”, a declarat ea pentru revista People.

Sursa: Mirror.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân