Test IQ doar pentru genii | Mutați 2 chibrituri pentru a obține 5 pătrate

  • Publicat:
Test IQ doar pentru genii | Mutați 2 chibrituri pentru a obține 5 pătrate

Astăzi vă prezentăm un nou test IQ cu chibrituri, care vă va pune mintea la contribuție. Tot ce trebuie să faci este să mutați doar două bețe de chibrit pentru a obține cinci pătrate. Iată cum trebuie să procedați! 

Test IQ: mută 2 chibrituri pentru a obține 5 pătrate

Se știe că testele de inteligență au fost utilizate din cele mai vechi timpuri sub forma unor metode pentru diagnosticul psihologic al fiecărui individ în parte. În ultimii ani, în jurul testelor de inteligență s-au născut anumite controverse, multe persoane menționând faptul că ar putea să nu reprezinte un instrument ideal de măsurare a IQ-ului. De aceea, astăzi vă aducem în prim-plan un nou test IQ!

Tot ce trebuie să faceți la acest test este să descoperiți cum să formați cinci pătrate, mutând doar două bețe de chibrit. În imaginea de mai sus, pot fi observate șase chibrituri care formează un fel de căsuță.

Așadar, pentru a reuși să ajungeți la cinci pătrate, trebuie să mutați două chibrituri. Este musai să priviți imaginea cu atenție și încercați să faceți un exercițiu de gândire. Dacă nu ați reușit să găsiți răspunsul corect, atunci avem rezolvarea mai jos:

Citește și: Test IQ: găseşte perechea diferită în 10 secunde! Doar cei cu sclipire de geniu reuşesc!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: