Surpriza neplăcută găsită de o tânără din Cluj în mâncarea chinezească pe care și-o comandase: „L-am depistat înainte să ajungă în stomac”

A avut parte de șocul vieții.
  • Publicat:
Surpriza neplăcută găsită de o tânără din Cluj în mâncarea chinezească pe care și-o comandase: „L-am depistat înainte să ajungă în stomac”

O tânără din Cluj a avut parte de o experiență neplăcută, după ce a comandat mâncare chinezească la un fast-food dintr-un mall din Cluj. În timp ce savura preparatul, aceasta a descoperit un șurub. 

A găsit un șurub în mâncarea chinezească

O femeie din Cluj a postat pe internet „surpriza” neplăcută de care a dat atunci când a deschis cutia cu mâncarea chinezească comandată de la un restaurant celebru. În timp ce consuma produsul a descoperit, cu stupoare, un șurub.

Pe rețelele de socializare, aceasta a povestit experiența neplăcută și a îndemnat oamenii să fie mai atenți la ce comandă. Deși se putea alege cu probleme grave de sănătate, ea nu a raportat incidentul către ANPC.

foto: captură video

„Bună ziua dragi clujeni, cred că pozele spun tot, însă „long story short” – prietena mea și-a comandat mâncare de la Chopstix, iar ei s-au gândit că poate are deficit de fier și s-au gândit o ajute pe aceasta cale. Bine că l-am depistat înainte să ajungă în stomac și să provoace probleme mult mai grave”, a precizat tânăra, pe social media.

Citește și: Vești crunte pentru populație. Alimentele care au cel mai mult plastic. Le consumăm aproape zilnic

Sursa foto: freepik

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân