Super conditie fizica cu Pilates

Gimnastica Pilates este cea mai atractiva metoda de pregatire fizica.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Super conditie fizica cu Pilates
Super conditie fizica cu Pilates

Gimnastica Pilates este cea mai atractiva metoda de pregatire fizica. Dezvoltat initial de Joseph Pilates pentru a ajuta la intarirea si tonificarea muschilor, acest stil reprezinta cea mai buna maniera de antrenament pentru oricine vrea sa isi tonifice, indrepte si realinieze mintea si corpul, evitând efectele inutile ale metodelor de pregatire conventionale.

Cert este ca „O buna conditie fizica nu se obtine visand cu ochii deschisi si nici nu se dobandeste instantaneu”, ne atentioneaza Joseph Pilates. Brooke Siler, una dintre cele mai apreciate antrenoare de fitness, cunoscuta drept „antrenoarea starurilor”, ofera un program complet Pilates usor de urmarit, care poate fi practicat oriunde, orcând si fara aparate.

Prin furnizarea de instructiuni pentru fiecare pas, Siler isi ghideaza cititorul pe parcursul circuitului complet al exercitiilor la sol, fiecare fiind clar explicat si ilustrat. Practicând gimnastica Pilates nu veti dobândi numai o tinuta mai supla, ci si o imbunatatire sensibila a flexibilitătii si echilibrului corpului, flexibilitatea si echilibrul, precum si o sporire a bunastarii fizice si emotionale.

Mai multe informatii in „Gimnastica Pilates pentru un corp de invidiat

 

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Vremea si sanatatea mintala
Vremea si sanatatea mintala
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”