„Sunt un idiot!”- A mâncat intenționat viermi dintr-un pește ca să vadă ce pățește. Ireal ce a urmat

Un bărbat a șocat pe toată lumea după ce a mâncat viermi dintr-un pește. Iată ce a pățit!
  • Publicat:
„Sunt un idiot!”- A mâncat intenționat viermi dintr-un pește ca să vadă ce pățește. Ireal ce a urmat
sursa foto: TikTok

Un bărbat i-a lăsat mască pe utilizatorii de pe TikTok, dezvăluind că a mâncat în mod deliberat viermi dintr-un pește, pentru a vedea ce i se întâmplă. Nicolas Kratka se afla la pescuit când a prins un biban de mare. Ce a urmat i-a uluit pe toți!

Ce s-a întâmplat după ce a mâncat viermii dintr-un pește

Nicolas Kratka, în vârstă de 23 de ani, s-a filmat în timp ce mânca viermii dintr-un pește. Specialiștii atrag atenția și susțin că peștii conțin și paraziți periculoși care ne afectează organismul dacă îi ingerăm. Acest lucru nu fost un impediment pentru acest tânăr.

După ce a eviscerat peștele, tânărul a observat că era plin de viermi, prilej cu care i-a și venit o idee: ce-ar fi să-i mănânce?! Așa că s-a apucat să savureze peștele, dar și ce se afla în interiorul lui, scrie The Sun.

La scurt timp, Nicolas a început să se simtă foarte rău și s-a văzut nevoit să meargă la medic, împărtășindu-și ulterior experiența pe TikTok, acolo unde clipul postat de acesta a devenit viral și a adunat peste nouă milioane de vizualizări.

Citește și: Encefalita de căpușă poate fi prevenită prin vaccinare. Boala poate duce la sechele neurologice severe!

Nu regret. M-am gândit că nu voi păți nimic. Însă la scurt timp a început să mă doară stomacul foarte tare. Când am ajuns la medic, mi-a spus că există o mare probabilitate ca viermii să se răspândească la ochi și creier, ceea ce m-ar ucide rapid”, a declarat creatorul de conținut.

Nicolas a mărturisit că i s-au administrat medicamente pentru tratarea teniazei, însă, deși a fost traumatizat, experiența nu l-a descurajat să încerce și alte chestii periculoase pe viitor.

„În decurs de o săptămână de la administrarea medicamentelor antiparazitare, nu am mai simțit nimic rău. Voi continua să mănânc chestii ciudate atâta timp cât voi fi în viață.”, a mai spus acesta.

Ce avertizează medicii

Pe TikTok, tânărul le-a arătat internauților viermii pe care i-a mâncat.

„Aceștia sunt viermii pe care i-am mâncat zilele trecute. Sunt un idiot, nu o să mint. A fost total vina mea. Dacă înveți vreo lecție din asta, este să nu mănânci viermii din interiorul unui pește”, spune el.

Doctorul care l-a tratat pe Nicolas i-a prescris acestuia și medicamente anti-parazitare. De asemenea, experții spun că infecțiile provocate de viermii intestinali pot provoca multe daune grave: „Unii viermi provoacă convulsii, leziuni musculare și îți poți pierde vederea, deoarece viermii migrează în ochi sau se duc în creier”.

 

@nick_kratka Hopefully the next update is from the comfort of my bed and not a hospital bed 💀 #tapeworm #bassfishing #tapeworms ♬ original sound – Nick Kratka

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân