Omul care trăiește de 11 ani sub cerul liber. Alexandru doarme pe frunze uscate și este vizitat de lupi, urși și șerpi: „Aici e casa mea”

  • Publicat:
Omul care trăiește de 11 ani sub cerul liber. Alexandru doarme pe frunze uscate și este vizitat de lupi, urși și șerpi: „Aici e casa mea”

Alexandru are 49 de ani și de aproape 11 trăiește în pustiu, la marginea unei păduri. Familia l-a părăsit și a plecat în lume pentru a-și găsi liniștea. Doarme pe pământ și nu se mai teme de sălbăticiunile naturii.

Omul a cărui povestea poate deveni cu ușuriță scenariu de film. Alexandru este din Gorj și de aproximativ 11 ani trăiește sub cerul liber, la marginea unei păduri, în apropierea munților, pe raza comunei Peștișani. Viața l-a făcut să considere pământul gol și cerul liber casa lui.

Pentru Alexandru, un așternut făcut din ferigi uscate peste care sunt puse mai multe pături este patul lui de 11 ani, indiferent de anotimp. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a ajuns aici pentru a-și găsi liniștea, în urma unor necazuri pe care le-a avut în familie. El provine din satul Porceni, care aparține de orașul Bumbești Jiu.

Împrejurările vieții m-au adus aici. Viața nu o poți face cum vrei tu. Părinții m-au dat afară. M-au duduit și m-au dezmoștenit. Oamenii fiind răi, m-am gândit să vin aici, pentru că sunt liniștit. Aici trăiesc cu mintea la perioada copilăriei mele. Când îmi aduc aminte de viața aceea și de simplitatea de atunci, îmi vine să plâng”, a povestit Alexandru. Continuarea poveștii tulburătoare a lui Alexandru, AICI

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: