Sticla cu gheaţă şi lenea la sală

Vă plictisiţi repede când lucraţi la aparate? Energia vă părăseşte la câteva minute după ce aţi descins în sala de sport? Experţii vă dau un pont: păstraţi-vă mâinile reci, iar cheful şi forţele vor fi mereu cu voi.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sticla cu gheaţă şi lenea la sală

Vă plictisiţi repede când lucraţi la aparate? Energia vă părăseşte la câteva minute după ce aţi descins în sala de sport? Experţii vă dau un pont:
păstraţi-vă mâinile reci, iar cheful şi forţele vor fi mereu cu voi.

„Multe persoane se supraîncălzesc în timp ce exersează, lucru care devine extrem de inconfortabil”, au constatat specialiştii americani. Iar soluţia lor e simplă: puneţi o sticlă cu apă în congelator, astfel încât când mergeţi la sală să aveţi pregătit un sloi de gheaţă.

Ţineţi-l aproape în timp ce transpiraţi la aparate, răcoriţi-vă mâinile cu ajutorul lui, iar pe măsură ce gheaţa dinăuntru se topeşte, aveţi şi apă rece pentru băut.

Teoria a fost testată de-a lungul unui studiu de 12 săptămâni, care a confirmat faptul că mâinile ne reglează termostatul intern. Răcorindu-ne mâinile, ne răcorim întreg corpul, iar atunci când temperatura este suportabilă, este mai simplu să tragem de fiare.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân