Smiley: „Puţini ştim să ne spălăm corect pe mâini. Sunt doar 30 de secunde care pot face diferenţa între sănătate şi boală”

Smiley, recent întors din America, a ales să rămână acasă timp de două săptămâni, pentru a se proteja pe el şi pe cei din jurul lui.
Smiley: „Puţini ştim să ne spălăm corect pe mâini. Sunt doar 30 de secunde care pot face diferenţa între sănătate şi boală”

Declaraţia artistului vine în contextul pandemiei de coronavirus pe care o traversăm în această perioadă. Smiley, recent întors din America, a ales să rămână acasă timp de două săptămâni, pentru a se proteja pe el şi pe cei din jurul lui. Dar nu are „stare”! Împreună cu alţi artişti şi producători ai studioului HaHaHa Production, el a realizat un ghid muzical animat pentru promovarea spălatului corect pe mâini, care este prima şi cea mai importantă măsură de autoprotecţie în lupta împotriva virusurilor.

„Foarte puţini dintre noi ştim să ne spălăm aşa cum trebuie pe mâini. Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferenţa între sănătate şi boală”, spune Smiley, care a pus la lucru resursele creative ale studioului pentru a transmite amuzant un mesaj atât de important zilele acestea pentru toate generaţiile.

Mesajul animat este un îndemn pentru toţi cei care stau acasă zilele acestea să repete pe piesă spălatul corect pe mâini, să se filmeze şi să trimită video cât mai multor persoane:

„Până ne intră în reflex spălatul corect pe mâini, putem să facem ca acţiunea asta să fie distractivă, aşa că vă invit să vă distraţi făcând filmuleţe cu voi pe piesa noastră în timp ce respectaţi toţi paşii obligatorii din acest proces”, adaugă Smiley.

Oricine îşi doreşte, îl poate suna sau îi poate trimite mesaje foto, video sau text lui Smiley, pentru că acesta şi-a ascuns numărul de telefon, cifră cu cifră, în videoclipul de la „Ce mai faci, străine?”, cea mai recentă piesă a sa. Aproape 5.000 de persoane i-au scris mesaje şi au comunicat cu el prin intermediul numărului său de telefon:

„Acum, că tot stau în casă, mă bucur de toate semnele de viaţă de la voi şi încerc să răspund fiecăruia. Şi după, mă spăl pe mâini. Corect. Sper că şi voi”, spune Smiley.