Şi bărbaţii simulează

Un studiu realizat de un grup academic de la Universitatea Harvard răstoarnă vechiile concepţii privind relaţiile intime dintre bărbaţi şi femei. Studiul arată că şi bărbaţii simulează orgasmul, nu numai femeile, iar motivele ţin de cât de dedicaţi sunt aceştia relaţiilor pe care le au.
30.05.2013
Şi bărbaţii simulează

Un studiu realizat de un grup academic de la Universitatea Harvard răstoarnă vechiile concepţii privind relaţiile intime dintre bărbaţi şi femei.
Studiul arată că şi bărbaţii simulează orgasmul, nu numai femeile, iar motivele ţin de cât de dedicaţi sunt aceştia relaţiilor pe care le au.
Un alt studiu recent, realizat de Universitatea din Kansas, a arătat că 70% dintre femei şi 30% dintre bărbaţi au recunoscut simularea orgasmelor.

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Bucătăria, focar de infecţie
Bucătăria, focar de infecţie
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea