Secretul mariajului perfect

Partenerii de viaţă care doresc să aibă o căsnicie reuşită trebuie să se sărute şi să îşi spună "Te iubesc" de 10 ori pe săptămână şi să iasă împreună în oraş de cel puţin trei ori pe lună, potrivit unui studiu american.
09.05.2014
Secretul mariajului perfect

Partenerii de viaţă care doresc să aibă o căsnicie reuşită trebuie să se sărute şi să îşi spună „Te iubesc” de 10 ori pe săptămână şi să iasă împreună în oraş de cel puţin trei ori pe lună, potrivit unui studiu american.

Conform lui, în cadrul unei relaţii perfecte, cuplurile fac sex de trei ori pe săptămână şi se îmbrăţişează de şapte ori în acelaşi interval de timp.

De asemenea, mai e nevoie de trei surprize de natură romantică în fiecare lună şi 10 conversaţii profunde care să abordeze teme de mare însemnătate. Mai puneţi şi trei pasiuni comune pentru cei doi parteneri şi două vacanţe pe an petrecute împreună.

 

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Lupus sau boala care imită alte boli
Lupus sau boala care imită alte boli
Recomandare video
Dr. Alina Gheorghe: Adevărul despre statul prea mult la calculator