Renée Zellweger se declară „fericită” şi „în formă”, după polemica generată de chipul ei

Renée Zellweger a declarat miercuri că este "fericită" şi "în formă", reacţionând astfel faţă de comentariile apărute, după publicarea unor fotografii în care actriţa este de nerecunoscut.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Renée Zellweger se declară

Renée Zellweger, protagonista francizei „Bridget Jones”, a declarat miercuri că este „fericită” şi „în formă”, reacţionând astfel faţă de numeroasele comentarii apărute pe internet – unele ironice, altele pline de îngrijorare -, după publicarea unor fotografii în care actriţa este de nerecunoscut, relatează Mediafax.

Potrivit AFP, actriţa americană, în vârstă de 45 de ani, recompensată cu Oscarul pentru cel mai bun rol secundar graţie evoluţiei sale din drama „Cold Mountain” (2003) şi al cărei prim film din ultimii cinci ani („The Whole Truth”) va fi lansat în 2015, a făcut pentru revista People următoarea declaraţie: „Sunt fericită să constat că oamenii cred că eu arăt diferit”.

Duc o viaţă diferită, sunt fericită, mă simt împlinită şi sunt fericită că acest lucru se vede„, a adăugat actriţa, după vâlva stârnită de apariţia ei la o gală dedicată femeilor din industria de la Hollywood, organizată luni seară de ediţia americană a revistei Elle, la Los Angeles.

Renée Zellweger a declarat că orice polemică legată de chipul ei este „idioată”, afirmând că a ales să vorbească despre acest lucru doar pentru că „se pare că există anumiţi oameni care încearcă să găsească un adevăr mai puţin glorios, dar care, de fapt, nu există”.

Numeroase comentarii apărute în presa anglofonă oferă diverse explicaţii posibile pentru chipul schimbat al vedete – una dintre cele mai în vogă actriţe la sfârşitul anilor ’90 şi începutul anilor 2000 -, în urma unor operaţii estetice foarte complicate.

Renée Zellweger

Alţi internauţi şi-au exprimat îngrijorarea, crezând că actriţa era chiar grav bolnavă în momentul realizării acelor fotografii.


„Prietenii îmi spun că par liniştită. Chiar sunt în formă”, în contextul în care, „vreme îndelungată, nu eram prea bună la acest capitol, îmi impusesem un ritm care nu putea fi ţinut şi nu aveam prea multă grijă de mine însămi”, a dezvăluit actriţa americană, cunoscută şi pentru rolurile din filme precum „Chicago”, „Jerry Maguire” şi comedia „Eu, cu mine şi Irene”.
Cel mai recent film al ei, „My Own Love Song”, regizat de cineastul francez Olivier Dahan, în care joacă alături de Forest Whitaker, a fost lansat în 2010.

„În loc să mă opresc şi să îmi încarc bateriile, am continuat să alerg până la epuizare şi am făcut alegeri proaste atunci când trebuia să ascund acea epuizare. Eram conştientă de acel haos şi, în cele din urmă, am ales alte lucruri”, a dezvăluit Renée Zellweger în încheierea declaraţiei sale.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”