Cameron Diaz nu caută un soţ şi este deschisă scenelor de nuditate

  • Publicat:
  • Actualizat:
Cameron Diaz nu caută un soţ şi este deschisă scenelor de nuditate

Cameron Diaz nu caută un soţ sau o căsnicie şi este deschisă scenelor de nuditate totală în filme

Actriţa Cameron Diaz a spus că refuză să facă lucruri pe care societatea le aşteaptă de la ea şi că nu îşi caută un soţ şi nu vrea neapărat copii, potrivit unui interviu acordat revistei Marie Claire, în care vedeta americană a mai spus că este deschisă scenelor de nuditate din filme, relatează Mediafax.

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 42 de ani, a declarat, într-un interviu pentru ediţia americană din noiembrie a revistei Marie Claire, că nu va lăsa societatea să îi influenţeze alegerile privind viaţa personală, potrivit contactmusic.com.

În trecut, vedeta a spus că nu vrea să se aşeze la casa ei, cu un soţ şi cu copii, dar zvonurile recente legate de logodna cu actualul iubit, Benji Madden, vocalist al trupei Good Charlotte, arată că ideea unei familii nu îi este chiar străină actriţei.

Îmi trăiesc viaţa, nu mă gândesc la ce ar trebui să fac sau să nu fac în viaţă. Trăim într-o societate în care toată lumea are copii şi vrea ca şi ceilalţi să aibă copii. Există cultura asta care spune că vedetele trebuie să fie ca restul lumii, aşa că oamenii se gândesc «eu am copii, ea de ce nu are?», dar eu nu voi face ceva doar pentru că asta se aşteaptă lumea să fac, a declarat Diaz pentru Marie Claire.

Pe de altă parte, actriţa pare dispusă să ofere publicului ceea ce i se cere referitor la cariera sa. Cameron Diaz a avut o scenă de nuditate parţială în comedia „Sex Tape”, iar vedeta a admis că este deschisă scenelor de nuditate totală în filmele în care joacă.

Oamenii mi-au văzut fesele. Mi-au văzut posteriorul de sus, l-au văzut de jos. Nu mă opun scenelor de nuditate, atâta timp cât sunt parte a poveştii. Voi face tot ce e nevoie pentru a face lucrurile bine, a spus Diaz.

Cameron Diaz, născută în 1972, a jucat mai ales în comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public „Mary cea cu vino-ncoa’/ Something About Mary” (1998), dar şi în drama „Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001) şi în franciza „Îngerii lui Charlie”.

Cameron Diaz a mai putut fi văzută în filmele „Viaţă pentru sora mea”, „Cutia” şi în comedia „Knight and Day”, în care joacă alături de Tom Cruise, precum şi în „Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher” (2011). Unul dintre cele mai recente filme în care a jucat este comedia „The Other Woman/ Cealaltă femeie”, regizată de Nick Cassavetes, alături de Leslie Mann şi Kate Upton, care a avut premiera în România pe 9 mai. De asemenea, filmul „Sex Tape”, regizat de Jake Kasdan, din distribuţia căruia fac parte actorii Cameron Diaz şi Jason Segel, a avut premiera în cinematografele din România pe 18 iulie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: