Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, are COVID

  • Publicat:
Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, are COVID
Sursa foto: profimediaimages.ro

Regina Elisabeta a fost confirmată cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de Palatul Buckingham în urmă cu scurt timp.

Potrivit reprezentanților Casei Regale Britanice, Regina prezintă simptomele unei răceli ușoare, dar se așteaptă să își continue „îndatoririle ușoare” la Palatul Windsor, scrie BBC.

Suverana va primi asistență medicală în următoarea perioadă și va urma toate instrucțiunile adecvate, a transmis Palatul Buckingham într-un comunicat.

Regina Elisabeta a luat virusul, cel mai probabil, de la Prințul Charles (73 de ani), confirmat pentru a doua oară cu COVID-19 la sfârșitul săptămânii trecute. El a mai fost infectat în martie 2020.

Și Camilla (74 de ani), soția Prințului Charles, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, aceasta fiind în autoizolare.

Atât Prințul Charles, cât și Regina sunt vaccinați cu schema completă împotriva noului coronavirus.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”