Profitaţi la maximum de vacanţă pe ultima sută de metri!

Din luna lui Cuptor, se pare că am intrat direct în oala încinsă, aşa că pe mine una, cel puţin, mă preocupă mult hidratarea, sporturile şi hobby-urile cât mai răcoritoare. Asta vă recomand şi vouă, mai ales că vara trece repede!
Profitaţi la maximum de vacanţă pe ultima sută de metri!

Din luna lui Cuptor, se pare că am intrat direct în oala încinsă, aşa că pe mine una, cel puţin, mă preocupă mult  hidratarea, sporturile şi hobby-urile cât mai răcoritoare. Asta vă recomand şi vouă, mai ales că vara trece repede!

Aşa că să profităm la maximum de atmosfera de vacanţă care pluteşte în jur şi chiar dacă deja v-aţi epuizat concediul, măcar în după-amiezele târzii sau în week-end, lăsaţi-vă inspiraţi de vedetele hollywoodiene, care, mai nou, merg la pescuit! „Are balta peşte” şi din fericire, ţara noastră chiar nu duce lipsă la capitolul “lacuri, iazuri, râuri”. În felul acesta,  socializăm, înotăm, ieşim în aer liber, redescoperim jocurile de societate.

În plus, pescuitul este un sport care relaxează, iar dacă vrem să şi consumăm capturile, cu atât mai bine pentru siluetă. Dacă însă abia acum luaţi în calcul concediul şi vreţi să călătoriţi, alegeţi o destinaţie care oferă activităţi şi nu una sedentară. Găsiţi în paginile revistei câteva propuneri de distracţii în vacanţă chiar de la vedeta numărului de august al revistei noastre, Mihaelei Rădulescu!

Pe lângă faptul că arată „wow” şi asta o ştim cu toţii, ne-a mărturisit că nu îi scapă nici un parc, nici un muzeu, nici un castel, nici o grădină zoologică, pe care le explorează împreună cu fiul ei Ayan. Oricum alegem să petrecem luna august, lungiţi pe şezlong sau hoinărind prin locuri diverse, trebuie să continuăm să ne protejăm de soare, să ne hidratăm pielea şi abia apoi să ne ungem cu loţiunile ce conţin factor de protecţie şi chiar să ne refacem tegumentele bronzate.

La capitolul cooking, trecem prin bucătăriile italieneşti şi greceşti, pe care le ridicăm la loc de cinste, în detrimentul junk-food-ului american şi a obsesiei pentru zahăr, fructoză, grăsimi şi alte ingrediente odioase. Tot din numărul de august, aflăm reţeta unei omlete delicioase, degustăm suc de trestie de zahăr şi vedem că e bine să ne facem vara car, mă refer la conservele savuroase pentru lunile reci de iarnă, când ne facem şi sanie :).

Şi mai aflăm cum funcţionează ritmul nostru circadian şi cum se declanşează diverse boli sau simptome în funcţie de momentele zilei. Un august fără incidente majore vă doresc!

 

Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi

Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy.

Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru care lucrau atât din punct ... citește mai mult

Plete în valuri cu ajutorul strugurilor
Plete în valuri cu ajutorul strugurilor
Recomandare video
Măselele de minte – rolul lor în trecut, complicațiile pe care le dau în prezent