Prințul William, testat pozitiv cu COVID-19. Nu a spus nimănui!

În luna aprilie, la scurt timp după ce tatăl său a fost diagnosticat cu COVID-19, Prințul William a fost și el testat pozitiv, anunța presa internațională.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Prințul William, testat pozitiv cu COVID-19. Nu a spus nimănui!
Prințul William, testat pozitiv cu COVID-19. Nu a spus nimănui!

Presa internațională anunță că Prințul William a fost testat pozitiv cu COVID-19 în luna aprilie și a ținut vestea doar pentru el și familia regală. Potrivit unei surse pentru The Sun, ”William a fost destul de afectat de virus”. De asemenea, sursa dezvăluie că la Prințul William s-a confruntat cu dificultăți de respirație, motiv pentru care apropiații erau destul de panicați.

Aparent, pentru că diagosticul a venit la scurt timp după ce tatăl lui, Prințul Charles, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, familia regală din Cambridge nu a vrut să-i îngrijoreze pe cei care le urmăresc activitatea.

”După ce a mers la medic și a fost testat pozitiv a fost destul de șocant având în vedere cât de sănătos este”, a spus sursa. ”William a decis să nu dezvăluie public”.

Potrivit corespindenților regali, Rebeca English de la The Daily Mail și Richard Palmer de la The Express, Kate Middleton și cei trei copii nu au contactat virusul.

”Palatul Kensington a confirmat târziu că Prințul William a avut coroavirusul în luna aprilie. Kate și copiii nu au fost testați pozitiv”, a scris English.

Prințul Charles, infectat cu COVID-19

Prinţul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus, anunţa Casa regală Clarence. Prinţul de Wales, în vârstă de 71 de ani, prezenta simptome uşoare, dar ”starea lui de sănătate era bună”, a declarat purtătorul de cuvânt, adăugând că Ducesa de Cornwall, în vârstă de 72 de ani, a fost şi ea testată, dar nu a fost infectată cu virusul COVID-19.

”Luând în considerare recomandările medicale şi ale guvernului, prinţul şi ducesa se află în autoizolare în locuinţa din Scoţia. Testele au fost făcute de NHS în Aberdeenshire, unde s-au urmat criteriile necesare pentru testare. Este posibil ca prinţul să se fi infectat cu virusul în timpul vizitelor regale pe care le-a avut în ultimele săptămâni”, se arată într-un comunicat emis de Casa regală Clarence, notează BBC.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”