Prinţul Charles, primul mesaj public de când a fost diagnosticat cu COVID-19

Prinţul Charles a transmis un mesaj după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus.
  • Publicat:
Prinţul Charles, primul mesaj public de când a fost diagnosticat cu COVID-19
FOTO: Shutterstock / Prinţul Charles, primul mesaj public de când a fost diagnosticat cu COVID-19

Prinţul Charles a vorbit pentru prima oară despre pandemia de coronavirus într-o filmare realizată în locuinţa sa din Scoţia, unde stă izolat alături de soţia lui Camila, Ducesă de Cornwall. În video, prinţul şi moştenitorul tronului, vorbeşte despre experienţa sa personală de când a fost testat pozitiv cu coronavirus şi şi-a arătat solidaritatea în faţa tuturor celor care se confruntă cu această situaţie şi trebuie să stea izolaţi de rude şi prieteni.

”Recent am fost diagnosticat cu coronavirus, din fericire cu simptome relativ uşoare, iar acum mă aflu de partea celor bolnavi şi m-am distanţat social”, a spus Charles, în vârstă de 71 de ani, care s-a autoizolat după ce a suferit simptome uşoare timp de o săptămână.

 

”Cu toţii învăţăm că aceasta este o experienţă ciudată, frustrantă şi care ne stresează când vedem că nu mai este posibilă prezenţa familiei şi a prietenilor pentru a duce o viaţă cu o structură normală. În aceste vremuri fără precedent şi pline de anxietate, eu şi soţia mea ne gândim în special la cei care au pierdut persoane dragi în circumstanţe atât de anormale şi dificile, dar şi la cei îmbolnăviţi, izolaţi şi singuri”, a continuat fiul Reginei Elisabeta a II-a.

În urmă cu o săptămână, Prinţul Charles a fost diagnosticat cu COVID-19, după ce a fost testat pozitiv. Din fericire, soţia Prinţului de Wales, în vârstă de 72 de ani, nu a fost infectată cu coronavirusul, dar amândoi au decis să se autoizoleze. Pentru că nu-şi poate neglija responsabilităţile regale, mai ales că este moştenitorul tronului, Prinţul Charles a decis să-şi ţină întâlnirile şi conferinţele pe telefon sau pe laptop, câtă vreme va sta în locuinţa sa din Scoţia.

Înainte de a fi testat pozitiv cu coronavirus, Prinţul Charles s-a întâlnit şi cu mama sa, Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 93 de ani, dar din fericire Majestatea Sa nu prezintă simptome, ba chiar spune că se simte foarte bine, anunţă Casa Regală britanică printr-un comunicat oficial.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”