Prințul Harry și Meghan Markle vor lansa două noi emisiuni pe Netflix

  • Publicat:
Prințul Harry și Meghan Markle vor lansa două noi emisiuni pe Netflix

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat o înțelegere cu platforma de streaming în anul 2020, iar acum lucrează la două proiecte non-fiction pentru categoriile lifestyle și sport, notează Page Six.

Meghan Markle se vrea antreprenor de lifestyle precum Gwyneth Paltrow și Martha Stewart

Unele surse au declarat pentru publicația citată că Meghan, în vârstă de 42 de ani, încearcă se devină un antreprenor de lifestyle precum Joanna Gaines și Gwyneth Paltrow.

„Din câte am înțeles, cred că Meghan va încerca să le întreacă pe Martha Stewart, Gwyneth Paltrow și Ina Garten”, a declarat o sursă.

Primul proiect Netflix al Ducelui și Ducesei de Sussex, documentarul „Harry & Meghan”, a fost vizionat de peste 81 de milioane de persoane în primele trei săptămâni de la lansare.

Rachel Richardson, scriitoarea din spatele platformei Highly Flammable, spune că Meghan va trebui să fie la fel de sinceră și în următoarele proiecte dacă va vrea să concureze cu nume mari din industrie.

„Motivul pentru care Martha, Joanna și Gwyneth au avut succes uriaș este acela că le-au permis spectatorilor să pătrundă în cele mai intime detalii și le-au dezvăluit cele mai mari secrete ale lor”, a declarat Rachel Richardson pentru Page Six.

„Autenticitatea este cheia în arena de lifestyle și cei care reușesc sunt dispuși să-și expună întreaga viață”, a adăugat Richardson.

„În ‘Harry & Meghan’ și în interviul pentru Oprah, Meghan le-a permis camerelor să surprindă unele aspecte din viața sa personală. Dar dacă vrea să facă un show de lifestyle de succes, va trebui să deschidă ușa la maxim”, a continuat Rachel.

Citește și: Dieta urmată cu strictețe de Meghan Markle. Cum arată meniul zilnic al soției Prințului Harry

FOTO: Instagram @_meghanandharry_

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân