Prințesa Charlotte și regina Elisabeta, surprinse într-o imagine virală. Cele două seamănă leit

  • Publicat:
Prințesa Charlotte și regina Elisabeta, surprinse într-o imagine virală. Cele două seamănă leit
Sursa foto: Profimediaimages.ro

Prințesa Charlotte a împlinit recent 6 ani, iar ducesa de Cambridge a fotografiat-o într-o ipostază care a făcut înconjurul lumii. În imagine, prințesa Charlotte are trăsături aproape identice cu ale reginei Elisabeta a II-a. 

Privirea și zâmbetul micuței prințese sunt leite cu ale străbunicii sale.

Regina Elisabeta a II-a la vârsta de 3 ani și 9 luni. Sursa foto: Profimediaimages.ro

O persoană a comentat pe Twitter că, deși prințesa Charlotte seamănă foarte mult cu prințul William, în imaginea virală aduce mai degrabă cu regina Elisabeta a II-a.

Ducesa de Cambridge are împreună cu prințul William 3 copii: George (7 ani), Charlotte (6 ani) și mezinul Louis (3 ani).

Părinții mei m-au învățat cât de importante sunt calități precum blândețea, respectul și onestitatea. Vreau să le transmit mai departe copiilor noștri aceste virtuți foarte importante, a declarat Kate Middleton, ducesa de Cambridge, într-un interviu recent.

Ca într-un basm adevărat, Kate Middleton, o persoană normală, fără vreun rang nobiliar, a devenit soţia viitorului rege al Angliei. Povestea a început în 2003, când l-a întâlnit pe Prinţul William în timpul unui eveniment caritabil.

Cuplul a devenit cunoscut publicului în timp ce studiau împreună la Universitatea din St Andrews din Scoţia.

De atunci cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste, marcată însă şi de o separare temporară în 2007, pentru ca  mai târziu să ducă la căsătoria lor în 2011, când Kate a devenit Ducesa de Cambridge.

Kate Middleton este una dintre cele mai influente femei din moda britanică, un titlu care a fost inventat ca „efectul Kate Middleton.”

Kate Middleton (pe numele complet Catherine Elizabeth Middleton) s-a născut pe 09 ianuarie 1982 în Reading, Berkshire, Anglia, părinţii fiind  Michael (de meserie pilot) şi Carole Middleton (însoţitoare de zbor). Kate Middleton are o sora mai mica, Philippa („Pippa”) şi un frate mai mic, James.

Kate provine din clasa muncitoare, înaintaşii ei fiind mineri şi constructori. Bunica ei pe linie maternă, Dorothy Goldsmith, a fost primul membru al familiei care a încerca să îmbunătăţească statutul social şi economic al familiei. Dorothy şi-a împins copiii pentru a ţinti mai sus şi, ca rezultat, mama lui Kate a devenit însoţitoare de bord a unei companii aeriene, la momentul respectiv acesta fiind considerat un loc de muncă foarte râvnit. Aici Carole l-a cunoscut pe viitorul ei soţ, pilotul Michael Middleton.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân