Pregătiţi-vă să străluciţi pe plajă! Se apropie relaxarea!

În luna mai, vremea caldă îmbie la visare către concediu şi aventură! De fapt, nici nu mai e atât de mult până atunci! Aşa că să dăm frâu liber imaginaţiei şi să ne transpunem către destinaţii de vis. Dar până atunci, cu calendarul în mână, hai să ne conturăm un plan de acţiune rapid pentru a ne mai ajusta rotunjimile sau lipsurile, celulita şi micile imperfecţiuni ce stau în calea încrederii de sine explozive, ingredientul perfect pentru a cuceri tot ce ne stă în cale.
Pregătiţi-vă să străluciţi pe plajă! Se apropie relaxarea!

În luna mai, vremea caldă îmbie la visare către concediu şi aventură! De fapt, nici nu mai e atât de mult până atunci! Aşa că să dăm frâu liber imaginaţiei şi să ne transpunem către destinaţii de vis.

Dar până atunci, cu calendarul în mână, hai să ne conturăm un plan de acţiune rapid pentru a ne mai ajusta rotunjimile sau lipsurile, celulita şi micile imperfecţiuni ce stau în calea încrederii de sine explozive, ingredientul perfect pentru a cuceri tot ce ne stă în cale.

Pentru asta vă invităm puţin în culisele vieţii Andreei Raicu. La capitolul alimentaţie, Andreea a stat bine de tânără, dar ne-a mărturisit că până la 25 de ani, nu mergea tocmai regulat la sport. Lucrurile s-au schimbat după programul solicitant de la Big Brother, iar acum părticele din fiecare zi poartă numele: genuflexiuni, fandări tae bo şi înot, prietene adevărate care o ajută să-şi menţină supleţea picioarelor.

Secretele fiind dezavuate, Andreea Raicu ne arată în avanpremieră silueta ei de plajă pentru 2013, într-un superb costum de baie, la piscină.

Dacă tot începem încet, încet, să dăm hainele jos, e momentul să ne facem şi noi, muritoarele de rând, lecţiile de „celullite-combat”, de mâncat legume şi fructe, de hidratat corect şi introdus treptat a proteinelor uşoare în meniu. Şi vă propun să luăm lecţii de dans: aceasta e viaţa Andreei Bălan, cea care este de mică pe scenă.

Însă de când a participat la „Dansez pentru tine” în Mexic aproape că dansează precum respiră. Iar asta se vede foarte bine cu ochiul liber, ea emanând o energie debordantă şi afişând un corp perfect.

Şi luna asta ne-am făcut temele în privinţa funcţionării corecte a organismului, iar subiecte precum alergii, colesterol, HPV şi menstruaţie sunt dezvoltate pe larg, pentru a face lumină în privinţa semnelor de întrebare, ce nu ne lasă să aţipim liniştite, noaptea. Aşa că visaţi frumos la vacanţă, dar nu vă neglijaţi deloc sănătatea, căci urmează vara perfectă!

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: ce determină comportamentul adictiv
Recomandări:
O femeie de 30 de ani, vindecată de HIV fără tratament
O femeie de 30 de ani, vindecată de HIV fără tratament
10 lucruri pe care le poți face pentru a preveni atacul cerebral
10 lucruri pe care le poți face pentru a preveni atacul cerebral