Cum s-au pregătit vedetele înainte de Oscar?

Să fii nominalizat la premiile Oscar e o realizare la fel de mare ca premiul însuşi. Iar actriţele s-au pregătit pentru marele eveniment prin masaj, yoga şi dietă echilibrată.
  • Publicat:
Cum s-au pregătit vedetele înainte de Oscar?

Să fii nominalizat la premiile Oscar e o realizare la fel de mare ca premiul însuşi. Iar actriţele s-au pregătit pentru marele eveniment prin masaj, yoga şi dietă echilibrată.

Jennifer Lawrence, câştigătoarea trofeului pentru cea mai bună actriţă în rol principal are doar 22 de ani şi, înainte de Oscar, s-a gândit şi s-a răzgândit de multe de ori în privinţa rochiei.

„Anul acesta, m-am decis să port corset, dar nu prea ştiu cum trebuie să arate întreaga ţinută. Oricum, trebuie să fie spectaculoasă”, povesteşte ea. Nu face nici un efort să intre într-o rochie superbă, am spune noi. Doar înaintea ceremoniei s-a limitat la un regim bazat pe carne şi salate. „În felul acesta, nici nu mi-e foame şi nici nu pot să spun că îmi lipseşte ceva”, declara ea.

Jessica Chastain în schimb nici nu vrea să audă de produse din carne. Ea a fost nominalizată pentru filmul “Zero Dark Thirty”, unde interpretează rolul unui agent CIA care torturează deţinuţii. În realitate, Jessica nu vrea să tortureze nici o fiinţă.

„Nu consum carne pentru că nu vreau să contribui la cruzimea care are loc în această lume. Atât timp cât trăiesc, vreau ca aceia pe care îi întâlnesc să ştie că sunt recunoscătoare că am apărut pe acest pământ’, povestea ea. Înaintea marelui eveniment, frumoasa actriţă s-a limitat la a bea sucuri verzi.

A fost şi la câteva şedinţe de înfrumuseţare la care a folosit alge verzi şi cam atât. Face 32 de ani în martie şi arată impecabil. Firesc, crede că totul se datorează regimului vegan pe care l-a adoptat în urmă cu ani buni.

Quvenzhane Wallis a fost cea mai tânără nominalizată din acest an. Are doar 9 ani şi este excepţională în producţia „Beasts of the Southern Wild”. De altfel, ediţia din acest an a premiilor Oscar a generat ştirea că extremele, cea mai în vârstă şi cea mai tânără nominalizată se bat pentru aceeaşi categorie – cea mai bună actriţă într-un rol principal.

Apropro, când a venit la audiţii nu prea ştia ce se întâmplă cu ea. Regizorul însă a rămas cu gura uimită când a văzut-o cum poate să se joace cu emoţiile. Înaintea marelui premiu, fetiţa a avut voie să lipsească de la şcoală şi să facă ce vrea ea o zi întreagă, ca să mai reducă din emoţii. A ales să vadă un film, pentru că filmele îi plac cel mai mult.
 

Naomi Watts a fost şi ea pe lista aspirantelor la cel mai râvnit premiu din lume pentru rolul din „The Impossible”. Înaintea marelui eveniment, actriţa a vrut să meargă la yoga: o practică frecvent şi, spune ea, nimic nu o relaxează mai bine.

Aşadar, şi-a controlat emoţiile într-un mod să spunem clasic. Naomi Watts a petrecut şi timp la cumpărături, chiar dacă marile case de modă ar fi încântate să îi trimită acasă orice şi-ar dori.

„E un fel de a mă relaxa. Nu mă interesează deloc ceea ce cumpăr şi, de cele mai multe ori, mă limitez la a lua tricouri şi lenjerie intimă, dar nu pretenţioasă, extrem de simplă şi pretabilă la a fi purtată doar cu ţinute sport”, povesteşte ea.

Toată lumea s-a mirat că o actriţă de 85 de ani este nominalizată la Oscar (devine astfel şi cea mai în vârstă nominalizată). Este vorba de Emmanuelle Riva pentru rolul din „Amour”. Actriţa povestea înaintea decernării că e teribil de obosită.

„Nu m-au lăsat nici o clipă în pace după ce am citit scenariul. Regizorul mă ştia dintr-o producţie în care am jucat când aveam… 30 de ani! De atunci, nu mă mai văzuse, deşi au trecut 55 de ani! A vrut neapărat să ne întâlnim şi aşa a început totul. Apoi am citit scenariul şi mi s-a părut excepţional”, povesteşte actriţa.

Firesc, turnarea filmului a presupus muncă intensă. Înainte de decernarea râvnitului premiu, doamna Riva a apelat la câteva ore de masaj şi s-a declarat în formă maximă. Şi a avut grijă să doarmă măcar 7 ore pe noapte, ca să reducă din oboseala acumulată în ultimul an.

„Dar mi-am dorit să fiu în acest rol, iar odată ce am fost aleasă, era normal să mă ridic la nivelul aşteptărilor celor din echipă, chiar dacă unii dintre ei nici nu împliniseră 30 de ani”, povesteşte actriţa.
 

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân