Membrii trupei LaLa Band abia aşteaptă 1 Martie

Tinerii din LaLa Band întâmpină primăvara cu entuziasm şi bucurie, cu ghiocei, mărţişoare şi cadouri, dar totodată cu un nou sezon al serialului “Pariu cu viaţa”, ce va fi difuzat din 13 martie, în fiecare miercuri, de la 21.30, la PRO TV.
  • Publicat:
Membrii trupei LaLa Band abia aşteaptă 1 Martie

Tinerii din LaLa Band întâmpină primăvara cu entuziasm şi bucurie, cu ghiocei, mărţişoare şi cadouri, dar totodată cu un nou sezon al serialului “Pariu cu viaţa”, ce va fi difuzat din 13 martie, în fiecare miercuri, de la 21.30, la PRO TV.

Mărţişorul preferat al Alinei are o valoare sentimentală deosebită: “Mărţişorul pe care îl păstrez cu drag este cel de la bunicul meu, un pandantiv cu iniţiala mea. Pentru mine, 1 martie simbolizează încheierea iernii şi sosirea primăverii, pentru că atunci răsar şi ghioceii”, spune Alina.

Criss mărturiseşte că la Vorona, de 1 martie, băieţii erau cei care primeau mărţişoare, iar fetele primeau flori de 8 martie: “Am început să primesc şi să ofer mărţişoare de 1 martie când m-am mutat în Bucureşti. Ador să primesc flori, legate cu şnuruleţul alb-roşu. Anul trecut am primit multe mărţişoare cu simboluri muzicale”.

Criss şi Vlad au început să primească deja foarte multe cadouri de la fani în concerte: “Ne bucurăm mult de fiecare ursuleţ de pluş, inimioară, fotografie, brăţară şi mai ales de flori.”

Vlad oferă cadouri cu semnificaţie: “Îmi face plăcere să ofer cadouri cu semnificaţie, care să transmită ce simt.”

Dorian aşteaptă cu nerăbdare prima zi de primăvară, anotimpul lui preferat: “1 Martie este o sărbătoare pe care o îndrăgesc foarte mult, în primul rând pentru că am ocazia să ofer flori tuturor domnişoarelor şi doamnelor, iar în al doilea rând pentru că este prima zi din primăvară, anotimpul meu preferat! Nu ofer mărţişoare decât persoanelor apropiate, încât nu sunt prea priceput în a alege aceste „bijuterii”, însă ofer ghiocei în loc de mărţişoare, pentru că mi se par reprezentativi.”

Sore a colecţionat toate mărţişoarele primite de-a lungul timpului: “Am primit de la tata o broţă sub formă de bufniţă care mi-e foarte dragă.
Mi-amintesc că în şcoala generală, într-un an am primit atât de multe mărţişoare că nu mi-au încăput într-o pungă. Am fost extrem de încântată şi le-am păstrat drept amintire mulţi ani.”

Bubu are cate un mărţişor special pentru fiecare fată: “De 1 martie, eu întotdeauna dăruiesc mărţişoare şi câteodată şi ghiocei. Le dăruiesc tuturor fetelor, mamei mele, bunicii mele şi în general persoanelor foarte dragi mie 🙂 Mărţişoarele, de obicei, le iau pe comandă sau de la Muzeul Ţăranului Român”.

Primul mărţişor de care îşi aminteşte Alexia este o… răţuşcă: “Nu pot spune că am un mărţişor preferat! Le prefer întotdeauna pe cele oferite din inimă! Când eram tare micuţă, primul mărţişor primit şi de care îmi amintesc a fost o răţuşcă pe care o mai păstrez şi acum! Aştept cu nerăbdare această zi, pentru că de-acum înainte… s-a dus frigul!”, declară Alexia.

Liviu îşi aduce aminte cu drag de o întâmplare amuzantă din copilărie, petrecută pe 1 martie: “Eram în clasa a doua şi îmi plăcea o fată. Am pus pariu cu băieţii că o sărut după ce îi dau mărţişorul. I-am dat mărţişorul şi am pupat-o, după care am luat-o la fugă prin şcoală, cu ea în spate, încercând să mă nimerească cu mărţisorul pe care tocmai i-l oferisem”.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân