Din Seychelles, cu dragoste: Adela Popescu şi Radu Vâlcan vin sâmbătă, la “Ce se întâmplă doctore?”Sâmbătă, de la ora 10:00, în emisiunea “Ce se întâmplă, doctore?”, invitaţii speciali din această săptămână sunt cuplul care a reuşit să îmbine cu succes viaţa profesională cu cea din afara reflectoarelor.
Din Seychelles, cu dragoste: Adela Popescu şi Radu Vâlcan vin sâmbătă, la “Ce se întâmplă doctore?” 

Sâmbătă, de la ora 10:00, în emisiunea “Ce se întâmplă, doctore?”, invitaţii speciali din această săptămână sunt cuplul care a reuşit să îmbine cu succes viaţa profesională cu cea din afara reflectoarelor.

Este vorba despre Adela Popescu şi Radu Vâlcan, îndrăgostiţii care au intrat în noul an pe tărâmuri insorite, mai exact în insulele Seychelles, de unde au revenit cu bateriile încărcate şi cu pielea arămie, pregătită din timp pentru primăvară.Pentru că sunt binecunoscute efectele benefice ale efortului fizic, telespectatorii vor afla şi care este dieta pe care ar trebui să o adopte pentru a se putea bucura din plin de rezultatele exercitiilor. În plus, instructorii le vor recomanda, pe lângă principiile alimentare de bază, şi câteva reţete delicioase, numai bune de pus în practică.Apreciata antrenoare de fitness Cori Gramescu, adepta alimentaţiei naturale, le dezvăluie care sunt preferinţele ei culinare şi, mai ales, câteva ingrediente la îndemână care le vor menţine sătule şi suple. 

Se ştie faptul că pielea mâinilor este, în general, cea mai expusă factorilor de mediu, de aceea are nevoie de îngrijire adecvată, însă unghiile nu trebuie nici ele neglijate, mai ales că pot fi agresate cu produse chimice precum lacul de unghii sau dizolvantul.

Cât de des trebuie acestea folosite şi cum se pot păstra unghiile impecabile vor afla telespectatoarele din ediţia “Ce se intampla doctore?” de sâmbăta, la ora 10:00, de la specialiştii cu care va discuta Oana Cuzino.