Povestea supermodelului de succes „desfigurat” de o procedură cosmetică. Linda Evangelista: „Nu mă mai uit în oglindă”

  • Publicat:

Supermodelul Linda Evangelista a vorbit deschis despre procedura cosmetică nereușită despre care spune că a lăsat-o „desfigurată”.

Linda Evangelista a dispărut din spațiul public în ultimii 5 ani, după ce a apelat la criolipoliză, o procedură de înfrumusețare care în cazul supermodelului a avut efectul opus.

Deși vedeta a vorbit prima oară despre această problemă în urmă cu câteva luni, ea a acordat recent un interviu publicației People, în care vorbește deschis despre impactul pe care l-a avut procedura asupra aspectului ei fizic, dar și asupra psihicului.

Linda Evangelista a dat în judecată, în septembrie, compania care i-a făcut procedura, cerând daune de 50 de milioane de dolari. Supermodelul spune că nu a mai putut să-și continue munca.

Linda Evangelista, după procedura care a lăsat-l „desgiurată”: „Nu pot să mai trăiesc în rușine”

„Iubeam să fiu pe podium. Acum sunt îngrozită să mă întâlnesc cu cineva cunoscut. Nu mai pot să trăiesc așa, în rușine și ascunzându-mă. Pur și simplu nu mai pot suporta, așa că sunt dispusă să vorbesc despre asta”, a spus Linda Evangelista, pentru People.

La 3 luni după tratamentul care trebuia să-i micșoreze bărbia, coapsele și zona pieptului, ea a observat exact efectul opus. Aceste zone s-au umflat, întărit și apoi au amorțit.

„Am încercat să rezolv chiar eu, gândindu-mă că am greșit eu cu ceva”, a spus vedeta, menționând că a ținut diete mai strice și a făcut mai des exerciții fizice.

Abia când a fost la medic, în 2016, a aflat că suferă de hiperplazie paradoxală, risc de care a fost informată înaintea procedurii. Aceasta este un efect advers rar, întâlnit la 1% din pacienții care recurg la criolipoliză.

Linda Evangelista a mai făcut două liposucții ca să îndrepte procedura nereușită

Supermodelul a mai făcut apoi două liposucții pentru a îndrepta efectele procedurii nereușite. „Nu a fost nici măcar un pic mai bine. Zonele sunt proeminente și grele” a spus ea, mărturisind că zonele îi provoacă sângerări. „Nu este ca frecarea cu grăsime moale, este ca frecarea cu grăsime tare”, adaugă ea.

„Nici nu mă mai uit în oglindă”, adaugă ea. „Nu arată ca mine”, spune ea.

Cu toate acestea, Linda Evangelista rămâne optimistă și speră să fie sprijin pentru alte persoane care se confruntă cu situații asemănătoare.

Linda Evangelista a cunoscut succesul în urmă cu 30 de ani, datorită înfățișării ei unice și a apărut pe coperta a 700 de reviste, în decursul carierei. Ea a fost designerului Karl Lagerfeld și a fotografului Steven Meisel.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Tudor - Redactor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân