Povestea incredibilă a femeii care a învins cancerul de 5 ori la rând. A scăpat de boală în sfârșit, după o luptă cruntă care a durat 35 de ani

O femeie de 57 de ani a învins cancerul de cinci ori! Ce a ajuns să facă acum
  • Publicat:

O femeie în vârstă de 57 de ani a reușit să scape de cancer, după ce fusese diagnosticată cu această boală nemiloasă de cinci ori. Natalie Yates-Bolton este acum perfect sănătoasă, după ce în ultimii 35 de ani a stat numai prin spitale. 

Momentele crunte prin care a trăit Natalie timp de 35 de ani

Natalie Yates-Bolton, în vârstă de 57 de ani, a primit de 5 ori diagnostice dure din partea cadrelor medicale. Timp de 35 de ani, ea a stat numai prin spitale. În cele din urmă, Natalie a fost declarată sănătoasă, iar acum se simte mai bine ca niciodată, informează Daily Mail. 

„Sunt dovada că îți poți reconstrui viața după tratament și că poți ieși din ea mai puternic și mai recunoscător față de viață”, a declarat Natalie Yates.

În ultimii 35 de ani, femeia a trecut prin 11 operații dificile, 30 de ședințe de chimioterapie și 55 de runde de radioterapie. Natalie Yates-Bolton a fost diagnosticată de două ori cu limfomul Hodgkin și de trei ori cu cancer la sân.

A fost diagnosticată de 2 ori cu limfom Hodgkin și de 3 ori cu cancer la sân

Citește și: Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”

Ea avea doar 22 de ani și era studentă la Universitatea Surrey când a primit verdictul dur: avea limfomul Hodgkin, în care celulele albe din sânge, numite limfocite, cresc necontrolat. Atunci, medicii nu-i dădeau șanse foarte mari de supraviețuire, însă Natalie nu și-a pierdut încrederea niciodată că va răzbi. A reușit să se vindece, dar 15 ani mai târziu, limfomul a revenit mai agresiv și îi apăsa pe esofag.

A urmat iar un tratament dur, iar în 2004 a reușit să scape de boala nemiloasă. Credea că nu va mai avea probleme, însă la vârsta de 43 de ani, în urma unor analize mai amănunțite, ea a aflat că are cancer la sân.

A sperat mereu că se va vindeca

A rămas la fel de încrezătoare, iar medicii au rămas uimiți de puterea ei de a gestiona totul. S-a confruntat de trei ori cu cancer la sân, dar niciodată nu și-a pierdut speranța.

„Este o doamnă excepțională și inspirată, care duce o viață plină și activă în ciuda cancerului”, au transmis medicii care au avut grijă de ea.

Deși ducea în spate boli crunte, Natalie nu s-a dat bătută și reușit să alerge șase șase maratoane, trei ultramaratoane și trei triatloane.

Citește și: Cum se tratează modern cel mai frecvent tip de cancer din România

Sursa foto: Facebook Natalie Yates-Bolton

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân