Cum a ajuns o femeie la orgasm fără stimulare sexuală, fără a face sex

O yoghină a reușit să demonstreze că poți ajunge la orgasm fără să fie nevoie să te atingi.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum a ajuns o femeie la orgasm fără stimulare sexuală, fără a face sex
Foto: shutterstock

O yoghină a reușit să demonstreze că poți ajunge la orgasm fără să fie nevoie să te atingi. Acest test arată modul în care femeile se pot induce singure într-o stare permanentă de excitare fără stimulare fizică.

Obținerea plăcerii fără stimulare sexuală

Karolin Tsarski a reușit să-și inducă orgasmele spontan, fără să aibă nevoie de stimulare sexuală. Yoghina menționează că cei șapte ani de practică de yoga tantrică au ajutat-o să ajungă în acest punct.

Așadar, femeile se pot bucura de orgasm fără să fie nevoite să se atingă, iar oamenii de știință dau credință acestui aspect după ce a fost demonstract chiar de profesoara de yoga în urma unor teste.

 

Tainele tantrice, secretul obținerii orgasmului fără stimulare sexuală

Karolin Tsarski a explicat că după șapte ani de yoga tantrică a avut primul ei orgasm spontan, în timp ce se uita la un film despre Buddha. După acest moment, tânăra a început să experimenteze creșteri mari ale hormonului prolactină din timpul menstruației, urmate de alte contexte „accidentale”. De exemplu, a experimentat orgasme fără stimulare pe stradă sau în restaurante, pe care le-a putut controla redirecționând energia în interior fără să permită ca tremuratul sau vocea să o dea de gol.

Mai mult, orgasmele pe care le experimentează pot fi de lungă durată- între cinci și 10 minute.

„Pot să le mențin mai mult timp, dar aleg să nu fac asta. Este foarte intens”, a spus Karolin Tsarski în vârstă de 33 de ani.

Pentru a demonstra testele făcute de tânără, medicul neurolog James Pfaus a măsurat nivelul de hormon prolactină din testele ei de sânge, atât înainte, cât și după acest tip de orgasm și a descoperit că după orgasm acesta era crescut.

Atunci când nivelul de prolactină a fost măsurat înainte și după ce a citit o carte nu au existat schimbări, arată rezultatele studiului publicat în jurnalul Sexual Medicine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân