Peste 60.000 de teste COVID efectuate în pandemie de Clinica DOM VISTA Medical

Doar în cadrul unității mobile deținute de DOM VISTA Medical, au fost efectuate peste 60.000 de persoane care au beneficiat de teste PCR cu rezultate în aceeași zi.
  • Publicat:
Peste 60.000 de teste COVID efectuate în pandemie de Clinica DOM VISTA Medical
Peste 60.000 de teste COVID efectuate în pandemie de Clinica DOM VISTA Medical

DOM VISTA Medical, una dintre clinicile preferate de un număr mare de pacienți, este prima și singura societate de pe piața serviciilor medicale din România cu vechime în domeniu, care în timpul pandemiei a reușit să autorizeze un laborator de testare COVID-19.

Cu o activitate desfășurată încă din anul 2011, clinica beneficiază de o unitate de testare mobilă dotată cu analizator PCR de tip Point of Care, care permite obținerea unui rezultat cu o acuratețe de 100% a diagnosticului SARS CoV-2, în care se pot efectua și teste antigen, cât și anticorpi igg/igm, cei dobândiți în urma trecerii prin boală sau anticorpi neutralizați de proteina S Spike, respectiv, cei dobândiți în urma procesului de vaccinare.

Doar în cadrul unității mobile, au fost efectuate peste 60.000 de persoane care au beneficiat de teste PCR cu rezultate în aceeași zi. Mai mult, departamentul de biologie moleculară din cadrul laboratorului de analize medicale DOM VISTA MEDICAL a fost primul laborator care a efectuat teste RT-PCR cu rezultat eliberat în 6 ore și care, prin prisma analizorului RT-PCR de tip Point of Care, a reușit eliberarea rezultatului în sistem de urgentă de maxim 1 oră.

În perioada pandemiei, multe vedete din showbiz-ul românesc, printre care reamintim influenceri, sportivi, nume celebre din lumea modei și realizatări de emisiuni de radio și televiziune, i-au trecut pragul pentru a beneficia de serviciile profesioniste. Având ca avantaj deținerea unei unități mobile de testare COVID-19, Clinica DOM VISTA Medical a reușit să realizeze testarea în masă pentru evenimente de anvergură, organizate în pandemie, precum testarea staff-urilor tehnice ale artiștilor care au urcat pe scena Festivalului UNTOLD 2021, cât și a tuturor participanților la evenimentul desfășurat la Cluj. Și tot prin intermediul aceleiași performante unități mobile, reușește să testeze și suporterii prezenți la meciurile desfășurate în cadrul Campionatului Național de Fotbal, pe Arena Națională din București și stadioanele din Galați și „Ilie Oană” din Ploiești.

Ștefan Spiridon, fost viceprimar al sectorului 4 și om politic este unul dintre acționarii clinicii. De profesie medic, el este cel care a ocupat fotoliul de viceprimar imediat după tragedia de a Colectiv, în tandem cu Daniel Băluță, devenit atunci primar-interimar.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân