Peste 2.000 de selfie-uri cu Kim Kardashian în noua sa carte

"Selfish", cartea pe care starleta americană Kim Kardashian doreşte să o lanseze de Crăciun, va conţine 2.000 de selfie-uri, realizate în ultimii zece ani, informează contactmusic.com.
Peste 2.000 de selfie-uri cu Kim Kardashian în noua sa carte

„Selfish”, cartea pe care starleta americană Kim Kardashian doreşte să o lanseze de Crăciun, va conţine 2.000 de selfie-uri, realizate în ultimii zece ani, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Kim Kardashian a spus, anterior, că ideea acestui proiect i-a venit după ziua de naştere a soţului ei, rapperul Kanye West, căruia i-a oferit drept cadou aniversar un album cu fotografii polaroid. „S-a dovedit a fi un cadou atât de cool, încât mi-a venit ideea de a lansa o carte, un volum cu selfie-uri”, a declarat starleta americană, într-un episod al reality show-ului „Keeping Up With The Kardashians”.

Vedeta americană a dezvăluit că volumul va avea 352 de pagini şi va fi lansat de Crăciun.

„Kanye a venit cu conceptul, titlul, totul”, a declarat Kim Kardashian pentru publicaţia Evening Standard.

„Îmi fac selfie-uri de foarte mult timp – este văzut acum ca un lucru în zadar, dar a început cu mine având o cameră foto pentru a imortaliza amintiri. Sunt selfie-uri făcute într-un deceniu”, a spus starleta americană, precizând că volumul nu reprezintă un semn de vanitate, ci este, de fapt, o reflectare fotografică a vieţii ei.

Cu toate acestea, Kim Kardashian ocupă locul al doilea într-un top al celor mai iritante selfie-uri din toate timpurile, realizat de publicaţia britanică The Telegraph. Aceasta a postat recent pe reţeaua Instagram un selfie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie alb minuscul, care îi scoate în evidenţă în mod excesiv partea dorsală. Publicaţia britanică remarcă faptul că cel mai iritant lucru este acela că în acest selfie apare chiar Kim Kardashian, care obişnuieşte să facă astfel de fotografii în mod curent pentru a-şi câştiga existenţa.

Moda fotografiilor de tip selfie a început în jurul anului 2012 şi nu pare să dea semne că ar slăbi în intensitate. De atunci, Kim Kardashian a devenit un veritabil „maestru” al acestei arte, iar contul ei de pe reţeaua Instagram, pe care vedeta publică numeroase selfie-uri, este urmărit de peste 17 milioane de utilizatori.

„Selfie” reprezintă o fotografie a unui utilizator realizată de el însuşi cu o cameră digitală, cu scopul de a o publica ulterior pe o reţea de socializare.

Pozele de tip autoportret au căpătat notorietate în ultimii ani, „selfie” numărându-se chiar printre cele 150 de cuvinte şi definiţii noi care au fost adăugate în ediţia din 2014 a prestigiosului Dicţionar Merriam-Webster. De asemenea, „selfie” a fost ales cuvântul anului 2013 de editorii Dicţionarelor Oxford, lucrări de referinţă ale limbii engleze.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului „Keep Up with the Kardashians”, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Recomandări:
Rețelele sociale, principalele surse de știri false și dezinformare în pandemie
Rețelele sociale, principalele surse de știri false și dezinformare în pandemie
Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex
Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex